Dajesz Malina Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Twój nick: Dajesz Malina Nick gracza/admina: Nopek/KillTheRudy Opis sytuacji: Admin/strażnik pokazują brak znajomości regulaminu oraz brak profesjonalizmu. IP/SID: Macie Data i czas zdarzenia: Demka są z różnych dni. Dowody(ss/demko): Wszystko będzie poniżej. Mapa 1. Demko: http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1803041346-jail_osmanlisarayi_b1.dem.zip 1.A więc jest bodajże sobota, więźniowie mają zabawę, tak zwaną Wojnę Gangów. Wygrała jedna z drużyn, po czym zostałem sam na bodajże Sker'a. Ja stałem sobie na szkiełku i czekałem aż Sker wbije na Szkło, co nie nastąpiło. Po czym zostałem slapnięty przez Nopka, nie wiem jakim prawem zostałem slapnięty, zapytałem się jakim prawem Mnie slapną a on wyjeżdża do Mnie z tekstem że Ja przedłużam. Oczywiście mogłem przedłużać, ale mógł to na spokojnie powiedzieć przez mikro, ale cóż wolał działać. Nopek nie mógł powiedzieć, żebyśmy nie przedłużali, nie upomniał nawet kolegi, wiadome strażnicy/admini powinni się trzymać razem, ale wciąż lepiej Mnie slapnąć bo przecież jestem zwykłym graczem. 2. Poleciał bunt, CT zostało zmiażdżone przez TT, po czym osoba prowadząca w CT po buncie postanowiła dać zabawę, rozumiem ostatnia runda, można dać zabawę. Nopek nawet nie zainterweniował, ale mniejsza. Później zacząłem mówić że nie można dawać zabawy po Buncie, po czym otrzymuję odpowiedź od Nopka czy przeczytałem regulamin. Ta akcja rozśmieszyła Mnie najbardziej a szczególnie te pytanie. I oto prezentuje się brak znajomości regulaminu przez Admina. Oto podpunkt mówiący o zakazie dawaniu zabawy po buncie. 13. Jeżeli ct nie ogarnie poprzedniej rundy w następnej nie może dać zabawy. Nie mam pojęcia jakim prawem admin nie może tego wiedzieć, mogę się nawet założyć że go nie czytał. Mapa 2. Demko http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1803081342-jail_p4rkour.dem.zip W tym jest mowa także o KillTheRudy. 1. Admin nadużywa tego cholernego admin voice w dodatku używa go wraz z innym adminem dla Swojego dobra. Panowie KillTheRudy i Nopek siedzą w celi z ucieczką a nawet w ucieczce po czym nadużywają admin voice i mówią do CT żeby nie kampił w gr. No niby prawda regulamin tego zabrania ale wciąż zrobili to w chamski sposób bo kazali Mu wyjść gdy sprawdzał ucieczkę. Użyli admin voice żeby zrobić bunt, a takie zachowanie jest nie godne admina/strażnika. Gracz wiedział że może zostać ukarany za to że siedzi w gr, ponad to ten gracz chciał sobie sprawdzić ucieczkę a Ci dwaj go prawdę mówiąc wygonili z gr'a tylko po to żeby zrobić bunt. 2. Kolejna runda kolejne nadużywanie cholernego admin voice do załatwiania spraw prywatnych. No cóż mają od tego chat, ale chcą pokazać władzę i biadolą przez admin voice. Kolejne pokazanie braku znajomości regulaminu. Po wydaniu poleceń panowie znowu wydzierają japę przez admin voice bo jeden jegomość nie słuchał poleceń. Dalej ta sama runda, dalej nadużywanie admin voice, a ponad to gracz który prowadzi w tej rundzie nie robi nic ciekawego, a oni nawet nie raczą go upomnieć żeby prowadził kreatywniej, cóż najwyżej takie granie im odpowiada. 3. Runda trzecia, tu jest zwykłe partactwo bo inaczej tego nie nazwę. Nopek wylatuje z celi bo ma zamiar zrobić bunt, prowadzący normalnie odlicza i zakańcza odliczanie na zero. Nopek widząc że jest bez szans na przeżycie próbuje wcisnąć kit CT że nie skończył odliczać poprawie, żenada... Cóż dalsze nadużywanie admin voice. 4. Tu nie mam słów co Ta dwójka odwaliła, jest Mi wstyd za nich na prawdę.. Typek daje polecenia, w którym jest zakaz wychodzenia z celi. Oni oczywiście lecą do celi z ucieczką, on zaczyna do Nich strzelać. Cóż zrobił co na leży po tej akcji zaczęły się kolejne wydzierania japy przez admin voice, przerzucanie z CT do TT bo CT właściwo wykonuję swoją robotę. A na koniec rundy KillTheRudy postanawia zabić trójkę CT po ożywieniu cóż kolejne pokazanie nie znajomości regulaminu świetna sprawa... 13. Więzień ma kategoryczny zakaz buntowania się po odrodzeniu! Zakaz ten odwołuje się dopiero wtedy, gdy dołączy on do swoich kolegów z drużyny (będzie znowu wykonywał polecenia prowadzącego). 5. Niedziela, wydzieranie się przez mikro przez Nopka, i kłótnia ze Sker'em w której to Sker ma rację, do tego Nopek namawia Sker'a do tego żeby on nie znalazł Nopka i KillTheRudy, cóż to już jest totalny szczyt chamstwa z jego strony cóż lecimy dalej z tematem. Cóż zabawa trwa, Chowany! Jest to świetna okazja do wydzierania zabawy przez całą rundę, boże od ich słuchania krwawią Mi uszy, masakra... To jest coś nie ma to jak nadużywać admin voice na zabawie, totalny brak profesjonalizmu ze strony Nopka. 6. Runda po niedzieli Nopek po śmierci wydziera ryja, tutaj użyłem mocnych słów, cóż inaczej się nie da tego opisać. Kolejne nadużywanie admin voice przez Nopka, żadna nowość. Na tym podpunkcie poprzestanę rozpisywanie tego demka, ponieważ nie wytrzymuję psychicznie podczas jego oglądania. @Kub1nho ツ Zapraszam Cię do skończenia tego demka, na pewno będzie tam coś ciekawego. Demko 3. Mapa: http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1803081309-jail_assault.dem.zip 1. Początek mapy Nopek znów się wydziera, nie wiem w jakim celu to robi, cóż jedno jest pewnie na pewno sobie tym ulżył. 2. Pierwsza runda mapy, totalna pajacerka ze strony Nopka jak i KillTheRudy. Prowokacje,free kille i denne prowadzenie. Świetna runda w ich wykonaniu.. 3. No ta akcja to jest żenada żenada i jeszcze raz żenada, po zabawie jakiś tam Lolek ma życzenie uderzył dwa razy z lpm Nopka, po czym on postanawia go zastrzelić. Wstyd i żałość z jego strony i kolejne pokazanie braku zapoznania z Regulaminem serwera. Z tego co Mi wiadomo miał prawo go zabić tylko wtedy gdy Lolek zabił by jednego z CT. Ta mapa to jest jedna wielka pajacerka z ich strony. Dwie osoby które nie znają regulaminu rujnują grę przez dwie mapy. Nie wiem jakim sposobem oni dostali flagi, ale ich zachowanie nie jest godne strażnika/admina. Cóż werdykt w tej sprawie zostawię @Kub1nho ツ, a zarazem polecam Ci przy przyjmowaniu na admina/strażnika bardziej uważać bo jak widać ta dwójka tylko szkodzi serwerowi przez swoje zachowanie. Tyle z Mojej strony Pozdrawiam.. ScreamMyName , Czapnik , Kenny i 3 innych 1 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21279-skarga/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 @KillTheRudy!, @NopeK zapraszam Was do wypowiedzenia się. Ja natomiast zabieram się za oglądanie demek Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21279-skarga/#findComment-167512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KillTheRudy! Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 A więc tak : Odnosząc się do mapy nr 2. Po 1. Nie zwróciłem uwagi "koledze w CT" że nie wolno kampić tylko NopeK. Po 2. Admin voice używam bardzo mało , a jak używam to przez przypadek bo mam przyciski koło siebie zbindowane i czasem zamiast do adminów mówię DO całego serwera. Po 3. Gdy prowadzę bądź też nie , to nie wydzieram japy. Po 4. Jeżeli nie zwracam komuś uwagi że mało kreatywnie to albo musiało mnie nie być na serwerze albo byłem AFK. Po 5. Odnosząc się do Punktu 4 , zgadza się zabiłem 3 tt po ożywieniu zrobiłem błąd , i gdy "typek" odliczał ja idealnie na 0 byłem już w celi i wykonałem to co kazał więc nie słusznie mnie zabił lub skarniakował już nie pamiętam. Po 6. Odnosząc się do punktu 5 gdy był chowany to pobajże SkeR napisał na u@ do mnie i do NopKa żebyśmy mu powiedzieli gdzie idziemy i on nas tam nie będzie szukał. Odnosząc się do mapy nr 3. Po 1. Prowokacje zgadza się ale jakie free kille? TO NA TYLE. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21279-skarga/#findComment-167528 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajesz Malina Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) 14 minut temu, KillTheRudy! napisał: A więc tak : Odnosząc się do mapy nr 2. Po 1. Nie zwróciłem uwagi "koledze w CT" że nie wolno kampić tylko NopeK. Po 2. Admin voice używam bardzo mało , a jak używam to przez przypadek bo mam przyciski koło siebie zbindowane i czasem zamiast do adminów mówię DO całego serwera. Po 3. Gdy prowadzę bądź też nie , to nie wydzieram japy. Po 4. Jeżeli nie zwracam komuś uwagi że mało kreatywnie to albo musiało mnie nie być na serwerze albo byłem AFK. Po 5. Odnosząc się do Punktu 4 , zgadza się zabiłem 3 tt po ożywieniu zrobiłem błąd , i gdy "typek" odliczał ja idealnie na 0 byłem już w celi i wykonałem to co kazał więc nie słusznie mnie zabił lub skarniakował już nie pamiętam. Po 6. Odnosząc się do punktu 5 gdy był chowany to pobajże SkeR napisał na u@ do mnie i do NopKa żebyśmy mu powiedzieli gdzie idziemy i on nas tam nie będzie szukał. Odnosząc się do mapy nr 3. Po 1. Prowokacje zgadza się ale jakie free kille? TO NA TYLE. Wypowiadasz się prawdopodobnie po nie oglądnięciu demek. Cóż nie wydzierasz Japy mówisz, dla Mnie tak to wygląda, wybacz jeżeli to cię uraziło, może powinienem napisać krzyczy do mikrofonu, tak to zdecydowanie lepsze określenie. Admin voice używasz też rzadko, prawie tak rzadko jak krzyczysz do mikrofonu, całe nadużywanie w tej skardze to prawdopodobnie kłamstwa i oszczerstwa w Twoją stronę ponieważ masz źle zbindowany admin voice i robiłeś to tylko i wyłącznie przez przypadek. Co do wybiegnięcia z celi przeczytaj ten podpunkt JESZCZE RAZ jeżeli dalej go nie zrozumiesz przeczytaj go PONOWNIE, dalsze wypowiadanie się na ten temat nie ma sensu. I to kolejna rzecz która mówi o tym że nawet tych demek nie oglądałeś. Więc proszę Cie wróć do Gry, obejrzyj Te dwa demka i edytuj swój post bo nie wnosi nic do tej skargi która zadecyduje o Twoim losie. Edytowane 8 Marca 2018 przez Dajesz Malina Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21279-skarga/#findComment-167531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 W sumie nie wiem po co czekałem na Wasze wypowiedzi, skoro wszystko mam podane jak na tacy. Szczerze mówiąc wolałbym nie zobaczyć, co działo się na tych 3 demkach. To, co na nich prezentujecie to dno i trzy metry mułu. Ogólnie postaram się opisywać na podstawie demka każdy wątek przytoczony przez @Dajesz Malina. Zapraszam do lektury Godzinę temu, Dajesz Malina napisał: 1.A więc jest bodajże sobota, więźniowie mają zabawę, tak zwaną Wojnę Gangów. Wygrała jedna z drużyn, po czym zostałem sam na bodajże Sker'a. Ja stałem sobie na szkiełku i czekałem aż Sker wbije na Szkło, co nie nastąpiło. Po czym zostałem slapnięty przez Nopka, nie wiem jakim prawem zostałem slapnięty, zapytałem się jakim prawem Mnie slapną a on wyjeżdża do Mnie z tekstem że Ja przedłużam. Oczywiście mogłem przedłużać, ale mógł to na spokojnie powiedzieć przez mikro, ale cóż wolał działać. Nopek nie mógł powiedzieć, żebyśmy nie przedłużali, nie upomniał nawet kolegi, wiadome strażnicy/admini powinni się trzymać razem, ale wciąż lepiej Mnie slapnąć bo przecież jestem zwykłym graczem. W tym przypadku @NopeK powinien Cię po prostu slaynąć, gdyż kampiłeś grubo ponad 20 sekund. Nie powinien również wdawać się z Tobą w żadną dyskusję. Godzinę temu, Dajesz Malina napisał: 2. Kolejna runda kolejne nadużywanie cholernego admin voice do załatwiania spraw prywatnych. No cóż mają od tego chat, ale chcą pokazać władzę i biadolą przez admin voice. Kolejne pokazanie braku znajomości regulaminu. Po wydaniu poleceń panowie znowu wydzierają japę przez admin voice bo jeden jegomość nie słuchał poleceń. Dalej ta sama runda, dalej nadużywanie admin voice, a ponad to gracz który prowadzi w tej rundzie nie robi nic ciekawego, a oni nawet nie raczą go upomnieć żeby prowadził kreatywniej, cóż najwyżej takie granie im odpowiada. Tutaj obaj panowie - @KillTheRudy! oraz @NopeK wolą zajmować się swoimi "prywatnymi" sprawami niż spojrzeć na to, co dzieje się na serwerze i jak przebiega runda. Nic tylko pogratulować. Godzinę temu, Dajesz Malina napisał: 3. Runda trzecia, tu jest zwykłe partactwo bo inaczej tego nie nazwę. Nopek wylatuje z celi bo ma zamiar zrobić bunt, prowadzący normalnie odlicza i zakańcza odliczanie na zero. Nopek widząc że jest bez szans na przeżycie próbuje wcisnąć kit CT że nie skończył odliczać poprawie, żenada... Cóż dalsze nadużywanie admin voice. Tutaj to po prostu... Nie wiem jak to nazwać. CT odlicza mówiąc popularne u nas na serwerze: "3, 2, 1, z e r i o", a Ty jeszcze wciskasz CT'kowi kit, że źle odliczył i ma FK. Coś pięknego. Godzinę temu, Dajesz Malina napisał: 4. Tu nie mam słów co Ta dwójka odwaliła, jest Mi wstyd za nich na prawdę.. Typek daje polecenia, w którym jest zakaz wychodzenia z celi. Oni oczywiście lecą do celi z ucieczką, on zaczyna do Nich strzelać. Cóż zrobił co na leży po tej akcji zaczęły się kolejne wydzierania japy przez admin voice, przerzucanie z CT do TT bo CT właściwo wykonuję swoją robotę. A na koniec rundy KillTheRudy postanawia zabić trójkę CT po ożywieniu cóż kolejne pokazanie nie znajomości regulaminu świetna sprawa... Po prostu brak słów. Gość wydaje polecenia, wy ich nie wykonujecie, zabija was i macie do niego ogromne pretensje. Co to ma do cholery jasnej znaczyć? Do tego @KillTheRudy! zabija CT zaraz po ożywieniu. Świetna znajomość regulaminu, jak na osobę, która została wczoraj przyjęta na strażnika i znajduje się na okresie próbnym. Godzinę temu, Dajesz Malina napisał: . Niedziela, wydzieranie się przez mikro przez Nopka, i kłótnia ze Sker'em w której to Sker ma rację, do tego Nopek namawia Sker'a do tego żeby on nie znalazł Nopka i KillTheRudy, cóż to już jest totalny szczyt chamstwa z jego strony cóż lecimy dalej z tematem. Cóż zabawa trwa, Chowany! Jest to świetna okazja do wydzierania zabawy przez całą rundę, boże od ich słuchania krwawią Mi uszy, masakra... To jest coś nie ma to jak nadużywać admin voice na zabawie, totalny brak profesjonalizmu ze strony Nopka. Tutaj cała akcja działa się przy użyciu interadminvoice (HLTV tego nie pokazuje). Nie zmienia to jednak faktu, że proszenie kumpla na specjalnym czasie o to, aby go nie znalazł jest co najmniej słabe i żenujące. Do tego @NopeK, który praktycznie cały czas wydziera się przez mikrofon. Masz szczęście, że nie było mnie na serwerze, bo wyleciałbyś z banem. Godzinę temu, Dajesz Malina napisał: 2. Poleciał bunt, CT zostało zmiażdżone przez TT, po czym osoba prowadząca w CT po buncie postanowiła dać zabawę, rozumiem ostatnia runda, można dać zabawę. Nopek nawet nie zainterweniował, ale mniejsza. Później zacząłem mówić że nie można dawać zabawy po Buncie, po czym otrzymuję odpowiedź od Nopka czy przeczytałem regulamin. Ta akcja rozśmieszyła Mnie najbardziej a szczególnie te pytanie. I oto prezentuje się brak znajomości regulaminu przez Admina. Osoba, która posiadała od dwóch miesięcy posiada strażnika, a od wczoraj admina wyjeżdża z pytaniem "Przeczytałeś regulamin?:. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie jeden mały szczegół: 46. CT może dać zabawę w piątek, jeżeli wie, że zaraz będzie koniec mapy i nie zdąży przeprowadzić rundy (nie dotyczy sytuacji, gdy CT nie ogarnęło poprzedniej rundy) 1 godzinę temu, Dajesz Malina napisał: 1. Admin nadużywa tego cholernego admin voice w dodatku używa go wraz z innym adminem dla Swojego dobra. Panowie KillTheRudy i Nopek siedzą w celi z ucieczką a nawet w ucieczce po czym nadużywają admin voice i mówią do CT żeby nie kampił w gr. No niby prawda regulamin tego zabrania ale wciąż zrobili to w chamski sposób bo kazali Mu wyjść gdy sprawdzał ucieczkę. Użyli admin voice żeby zrobić bunt, a takie zachowanie jest nie godne admina/strażnika. Gracz wiedział że może zostać ukarany za to że siedzi w gr, ponad to ten gracz chciał sobie sprawdzić ucieczkę a Ci dwaj go prawdę mówiąc wygonili z gr'a tylko po to żeby zrobić bunt. @KillTheRudy!, @NopeK - Nie ma to jak nabić sobie bunty korzystając z niewiedzy średnio ogarniętego gracza, no nie? Wiedzieliście, że zaraz zginiecie i powiedzieliście, a raczej rozkazaliście CT'kowi, aby w trybie natychmiastowym opuścił GR. Ładnie, ładnie 1 godzinę temu, Dajesz Malina napisał: 3. No ta akcja to jest żenada żenada i jeszcze raz żenada, po zabawie jakiś tam Lolek ma życzenie uderzył dwa razy z lpm Nopka, po czym on postanawia go zastrzelić. Wstyd i żałość z jego strony i kolejne pokazanie braku zapoznania z Regulaminem serwera. Z tego co Mi wiadomo miał prawo go zabić tylko wtedy gdy Lolek zabił by jednego z CT. Kolejny raz @NopeK pokazuje nam, że prawdopodobnie ani razu nie przeczytał regulaminu serwera dokładnie. Ja tutaj tylko zostawię pewien podpunkt: 18. Jeżeli więzień, który ma życzenie zabije któregoś ze strażników - ci mają prawo go zabić. To by było na tyle na temat opisywania Waszych poczynań zawartych w tej skardze. Ogólnie to nie wiem, co man napisać, bo szczerze mówiąc jestem w szoku. Takie zachowanie ze strony @KillTheRudy!, który dopiero co wczoraj został przyjęty na strażnika oraz @NopeK, który po dwóch miesiącach dostał się na admina. @KillTheRudy! na Twoim miejscu będąc przyjęty dzień wcześniej oraz przebywając na okresie próbnym siedziałbym cicho, jak mysz pod miotłą i pokazywał wszystkim że jestem wzorem do naśladowania. To samo tyczy się @NopeK. Przez dwa miesiące pełniłeś funkcję strażnika na serwerze. Jedno podanie na admina wcześniej Ci odrzuciłem. To wczorajsze przyjąłem, bo stwierdziłem, że nadszedł ten czas, kiedy w końcu będziesz mógł w pełni dobrze reprezentować nasz serwer. Niestety się przeliczyłem. Jedyne, co pokazałeś to brak znajomości regulaminu. Nie mówię, że musisz mieć go wykutego na "blachę". Powinieneś jednak znać poszczególne punkty i doskonale wiedzieć, co można, a czego nie można. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Niestety panowie, ale nie pozostaje mi nic innego, jak was zdegradować. Normalnie za zwykłą skargę dostalibyście po ostrzeżeniu do tabeli adminów i solidny ochran. Uważam jednak, że w tym przypadku to nie wystarczy, ponieważ po prostu było tego za dużo. Dodatkowo otrzymujecie miesięczny zakaz składania podań (licząc od dzisiaj). @NopeK, żeby nie było niedomówień; składając kolejne podanie zaczynasz od poziomu strażnika. Teraz coś do wszystkich adminów i strażników. Nie pierwszy raz widzę takie zachowanie z Waszej strony. Zdarza się Wam przeginać (może nie tak, jak w tym przypadku, ale jednak). Takie zachowanie nie może mieć dłużej miejsca. Pewnie uważacie, że to nic takiego, zwykłe "śmieszkowanie" itp. Nic bardziej mylnego. Zachowaniem, jakie prezentujecie na serwerze wyrabiamy sobie renomę nie tylko jako serwer, ale też cała sieć. Traktując chamsko innych, nierzadko nowych graczy przyczyniacie się do tego, że taka osoba najprawdopodobniej zmieni serwer, nie założy konta na forum itp. Pamiętajcie - gracze to serwer, a serwer to sieć. Stwierdziłem również, że dałem Wam za dużo luzu. Mam nadzieję, że weźmiecie sobie te słowa głęboko do serca i poprawicie swoje zachowanie. Jeśli jednak tak się nie stanie, to nie będę oszczędzał na środkach i będę wyciągał bardziej surowe konsekwencje. To tyle ode mnie. BDJQP , Dajesz Malina , Shock i 2 innych 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21279-skarga/#findComment-167581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21279-skarga/#findComment-167582 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi