Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ThiagO.

Imię: Patryk

Steam ID: STEAM_0: 1: 109960339

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: minimum 1h

Opisz siebię: Na imię mi Patryk, mam 18 lat i mieszkam w Wielkopolsce a dokładniej w Rawiczu. Interesuję się pożarnictwem, sportem głównie piłka nożną. Uczęszczam do klasy zawodowej o profilu cukiernik. Jestem wysportowanym dobrym i ogarniętym chłopakiem który bardzo lubi pomagać. Jestem osobą miłą, kulturalną, pomocną, odważną i nawiązuje dobre kontakty również jestem dyspozycyjny. Rzadko trafiam w jakieś spory ale zazwyczaj kończy to się na przyjaźni bądź drogą pokojową. W przyszłości bardzo chciałbym być strażakiem a co potoczy się dalej tego nie wiem.

Dlaczego akurat Ty?: Byłem wcześniej już szefem UBTeam, była to sieć cs-wakacje gdzie tamto upadło a krystek stworzył swoją 1s2k. Mam doświadczenie w cs 1.6 i CS:GO, przyjmowałem bardzo dobrych członków UBTeam, testowałem z innymi członkami cheaty, nabieraliśmy dodatkowe doświadczenia.

Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak, wiele razy.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę że po przerwie takie mocne 8/10

Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Wiele razy z Chłop z Mazur testowaliśmy jakieś nowe cheaty na non-steamie. Niestety nie pamiętam jakie to były ale od WH aż po jakieś removal,MiniMapHacki czy coś w tym stylu.

Kontakt: GG/Forum/Facebok/Steam

Z poważaniem,

ThiagO.

Edytowane przez ThiagO.
estetyka
https://1shot2kill.pl/topic/21264-ubteam-podanie-thiago/

• 2 tygodnie później...
Twoje podanie zostało przyjęte!

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/21264-ubteam-podanie-thiago/#findComment-171705

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...