Fx_GOD Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Nick:fx_GOD Wiek:16 GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015):https://www.gametracker.com/player/fx_GOD/80.72.40.221:27015/ Mutacja:+/- Znajomość amxx:7/10 Dlaczego ty?:Na serwerze potrzeba adminów, więc chcę pomagać. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer:duża sieć i postanowilem sprawdzic jak tu sie gra Czy posiadasz działający mikrofon?:tak Platforma (STEAM/NON STEAM):steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198293086041 Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): oczywiście DarkSkull:D and piesio DD2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 (edited) Tak + Potrzeba adminów i parę rąk do pomocy + Ciągle widzę na serwerze, pomaga jak Tylko może, zgłasza na [email protected] + Ogarnięty. Nie sprawia żadnych problemów @[Soul]jaboy wiesz co robić @RossaNero spokojnie było gadane z naszym wodzem o nim ;D Edited January 12, 2018 by M4A1. DarkSkull:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piesio DD2 Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Jasne, że na tak +ogarnia +mutacja +gt +amx +mikro +potrzeba adminów DarkSkull:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotPawel Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Na tak Amxx Gra dużo i często Trzeba adminow Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSkull:D Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 (edited) Na Tak +steam +micro +wiek +pomocny ( jeszcze jak byłem adminem a niebyło na serwerze to pisał mi na steam żebym wszedł i zrobił porządek) +zgłaszał na [email protected] +zna regulamin +/-KULTURKA ( i tutaj mam zastrzezenia bo byłem świadkiem jak wchodzisz w dyskusję z graczami i nawzajem się obrażacie ) Ale ogólnie zachowanie jest na 4+ i jestem jak najbardziej za Wystarczy trzymać się przysłowia "Głupszym się ustępuje) i będzie gitarka PS: Nwm tylko dlaczego wszyscy piszą: Potrzeba adminów !!!! Jak 10 letni chłopiec złoży podanie o administratora też dacie na + Potrzeba adminów ? Edited January 12, 2018 by DarkSkull:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Taka rada w razie jakbys otrzymal funkcje admina. Nie udzielaj sie zbednie przez mikro skoro tej mutacji nie masz. Jednego nie moge zrozumiec, dlaczego kazdy z was wypisuje plusy, a zaden(!) z was nie spojrzal na profil kandydata, zaden... konto jest pod podanie, a wiadomo forum jest rownie wazne jak i serwer. Skoro sa jakies zasady to wypadaloby sie ich trzymac. Jestem na nie ze wzgledu, ze dales nabrac wszystkich tym, ze warunki spelniasz w stu procentach. Rozumiem, mamy kiepska sytuacje w kadrze ale damy rade. Jesli nadrobisz forum bede na tak, bo jesli chodzi o serwer to GT jakos wyglada, posiadasz steama, na jakis probny okres moglbys liczyc ode mnie. Wiecej nie mam do powiedzenia bo jakos dlugo z Toba okazji nie mialem grac. piesio DD2 and DarkSkull:D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szajek Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Na tak: * AMX * STEAM * MIKRO - FORUM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Za okresem probnym. + steam + gt + ogarniety - musisz nadrobic forum@M4A1 brac kazdego kto zlozy podanie, nie jest dobre rozwiazanie problemu, osoba moze byc spoko jaako gracz, ale jak admin raq/noob/zwierzeto/nie ogar. GRACZ 4maps , ScreamMyName and DarkSkull:D 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRACZ 4maps Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Na nie. - gracz obraza - jest wulgarny - nie umie utrzymać kultury - jest porywczy Fx_GOD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Przyjęty na okres próbny. Po rangę na forum zgłoś się w odpowiedni dział, a po uprawnienia na serwerze do mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts