darken Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 (edited) Nick: >: Wiek: 17 GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015): https://www.gametracker.com/player/>:/80.72.40.221:27015/ Mutacja: Jest. Znajomość amxx: 8/10 Dlaczego ty?: Miałem admina na naszym DD2 #1 dwa razy, sprawowałem się raczej dobrze, skarg na mnie nie było.. Jestem osobą odpowiedzialną, ogarniętą i nawet spokojną. Aktualnie adminów jest mało, często gdy gram ludzie nagminnie łamią regulamin, ponieważ admina żadnego nie ma. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: Szukając alternatywy dla DD2. Miałem wejść na chwilę, a zostałem na dłużej. Czy posiadasz działający mikrofon?: Tak. Platforma (STEAM/NON STEAM): Steam Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): Zapoznałem, ale nie spełniam jednego warunku - 2 tygodniowy staż. Mam nadzieję, że to nie jest duży problem, ponieważ na serwerze są potrzebni admini. Edited January 5, 2018 by onliner `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Jestem na NIE. -gt -brak aktywności na [email protected] Pograj jeszcze troche, wiecej aktywności. Dlaczego ja nie masz adma ciekawe!? darken 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Jak narazie jestem na nie Może i spełniasz polowe wymagań, ale na serwerze widzę Cię od niedawna, daj się bliżej poznać i pograj trochę z nami, zgłaszaj na [email protected] i pokaż, że Ci zależy. + amx/steam darken 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotPawel Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Na NIE - grasz za krótko na serwerze +steam -średnio aktywny do zglaszania +potrzeba adminów. Ale daj się poznać i wtedy złóż. darken 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Czy tylko mi nie otwiera GT z jego nicku? Do rzeczy. Na serwerze Cie nie kojarze, z profilu wnioskuje, ze dosc ogarniety jestes w te klocki. Nie mam o Tobie zdania, wrecz dalbym Ci szanse ze wzgledu na nasz obecny sklad. Z 10 adminow z czego polowa wejdzie na chwile lub w cale. Jednak od tak wejsc na serwer admina raczej nie dostaniesz. Pograj troche u nas, daj sie pokazac/poznac i wtedy zloz podanie. darken 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Pograj jeszcze trochę więcej i daj się poznać graczom/adminom i wtedy złóż następne podanie. Na razie odrzucam, spróbuj za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts