EmerytBC Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 (edited) Witam zastanawiałem się czy nie rozwazylibyscie możliwości wprowadzenia takiego urozmaicenia jakim jest leżące granaty po śmierci Skoro bronie zostają to czemu granaty by nie mogły ? napewno spodobało by się to graczom na server ze jeżeli było to kiedyś poruszane to przepraszam nie przeglądałem archiwum Edited January 3, 2018 by EmerytBC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akuma Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Moim skromnym zdaniem obie propozycje zepsują grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Leczenie odpada a nad granatami sie zastanowimy. Poczekamy na opinie innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibon_dill® Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Moim zdaniem leczenie odpada z tymi granatami tak samo.komu to potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myszka Miki Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Z HE nic nie mam przeciwko. Chodź też bym nie przesadzał. Leczenie chyba odpada, zostawmy ten serwer standardowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi :D Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Leczenie odpada przecież to CLASSIC. He jak najbardziej na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimka Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Leczenie na FFA kiepski pomysł granaty czemu nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Odnośnie granatów chodzi, aby gracz posiadajacy granaty przy śmierci zostawiał je razem z bronią? Jeśli tak to proszę o dalsze opinie, bo póki co jest 50/50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmerytBC Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 Problem w tym ze dość mało graczy przegląda forum z ffa i ew jakąś sondę zrobić Te pozostające hejka czy flesze to fajna sprawa nie każdego stać kupić a jak ktoś padnie będzie miał Ale tu się wypowiadają same vipa wiec im to akurat zwisa bo mają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Jestem za tym, by granaty po śmierci zostawały, tak jak i broń podstawowa i wraz z nią również pistolet. Leczenie odpada, bo jak to ktoś wyżej ujął, to Classic jest, a nie żaden mod w stylu COD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemoo Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Przeciw, mimo iz mam VIPa to jako normalny smiertelnik wolalbym zeby nie mozna bylo podniesc, imo rozprasza i powoduje utrate koncentracji bo przeciez widze granat to biegne go podniesc Jak kto woli, jak pol teamu padnie to masa granatow bedzie lezec i wyjdzie na to ze samymi HE bedzie sie zabijac xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNL Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Nie, trafiłem tutaj i zostałem z uwagi na klasyczny charakter serwera. O ile jestem w stanie zrozumieć wyłączenie Friendly Fire i przenikanie osób (choć to już mniej) na serwerze FFA, by zapewnić płynność gry, to granaty jak dla mnie już za dużo. Należałoby wówczas usunąć Classic z nazwy. PS. A co z asystami? Był swego czasu temat i miał być zwiększony poziom dmg w granicy bodajże 30-50 hp do zaliczenia asysty. Tematu nie widzę, zmiany nie są wdrożone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiak. Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Jestem za aby po śmierci granaty zostawały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts