Jakubior Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Twój nick: Jakubior Nick gracza/admina: Wargi Opis sytuacji: Zostałem nie słusznie zabity, a admin ignorował moje pytanie o powód co mnie zdenerwowało i go obraziłem za co mnie zbanował... Mojego pytania nie widział, ale to jak go obrażam już tak? IP/SID: 80.72.42.126:27015 Data i czas zdarzenia: przed 23.00 2.01.2018 Dowody(ss/demko): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wargi Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 (edited) Wiesz nie mam oczu dookola glowy i nie patrze caly czas na chat. Akurat zerknalem i zauwazylem to co napisales "umieszc czytac..." i za to Cie zbanowalem. Zamiast wyzywac mogles poczekac na koniec rundy i pozniej napisac albo napisac na [email protected] W ogole to Ty napisales skarge na to ze nie dostales odpowiedzi na pytanie czy za to ze dostales bana za obrazanie mnie ? Edited January 2, 2018 by Wargi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Za co byl ten ban? Przepraszam ale 'czytasz' raczej do obrazy nie nalezy. A pan Jakubior na przyszlosc zglaszaj [email protected] wtedy admin to widzi, a przynajmniej zwraca uwage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Masz szczęście, że dostałeś bana tylko na 3h (widać @Wargi miał jakiś lepszy dzień) u mnie nie pograłbyś co najmniej tydzień za te teksty o "starych". Co do samego FK.... Jeśli faktycznie zostałeś niesłusznie zabity mogłeś poczekać na koniec rundy i zgłosić to, ewentualnie napisać kulturalnie na [email protected] i przybliżyć dokładnie sprawę. Masz też opcję zgłoszenia tego na forum w odpowiednim dziale, pisząc odpowiedni temat. Pamiętaj o tym na przyszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts