Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ulala mila pogawendka, milo sie czytalo 

@M4A1 pokaz na co cie stac szukaj, szukaj aj aj coraz lepsze som twoje wywiady

@DyLu szczery jestes az do bulu 

https://1shot2kill.pl/topic/17994-wywiad-z-dylu-48/#findComment-139279

Po pierwsze, jak komuś się nie spodoba to co piszę, to niech sobie łeb drzwiami od lodówki przytrzaśnie. Po to jest wolność wypowiedzi, by można było nie tyle chwalić, co oceniać w każdy możliwy sposób.

@M4A1 Powiedziałbym, że jest ok. Ale to dzięki temu, że trafiłaś na osobę, która nie odpowiada krótko, tylko umie dobrze budować odpowiedzi. Z Twojej strony to za mało zaangażowania się, to co Ci odpowiadał Dyluś, mogłaś jeszcze go za "język" pociągnąć. Za mało pytań o Dawida, o cele, marzenia, plany. Jak już zaczęłaś o opiekunie,to trzeba było zacząć od tego, jak to się stało, że nim został. A dowiadujemy się o tym sporo później. Zmiana miejsc pytania po prostu :)

W dniu 31.12.2017 o 20:19, M4A1 napisał:

Dzisiaj jest ostatni dzień tego roku, jak Ty podsumowywujesz rok 2017, był dla Ciebie dobrym rokiem, czy jednak były takie dni, które nie należały do przyjemnych?

Czy jest coś co Cię irytuje w innych ludziach, jakich cech charakteru najbardziej nie lubisz w innych, a jakie cenisz?

Staraj się unikać powtórzeń, wtedy tekst lepiej wypada i wygląda.

Zaczynałem w młodzikach Korony Kielce, lecz przez zmianę miejsca zamieszkania musiałem przenieść się do drużyny Juventy Starachowice gdzie grałem najdłużej.

A ja to bym chciał wiedzieć powiedzmy, czemu się el Damiano przeniósł. To są takie drobnostki, ale warto wypytywać. Skoro to wywiad, to wyciągamy z odpowiadającego jak najwięcej.

A podsumuję to na takie 6/10 na zachętę :P 

https://1shot2kill.pl/topic/17994-wywiad-z-dylu-48/#findComment-139955

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...