Björn Żelaznoboki Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Nick:BadGamer i NEQU Czas:ok 14:40 Powód:Nierówne traktowanie użytkowników Dowody (ss/demo): Po kilkukrotnym zgłaszaniu rozmów nie dotyczących gry w końcu admin upomnial gracza.Lecz ten gracz w dalszym ciągu łamał ten podpunkt regulaminu admin znów upomnial i znów nic inni to już z piec razy by dostali bana.Nie da mu bana bo to przecież stały gracz. PS. @czerwoniak szykuj się teraz poluje na Ciebie skończy się śpiewanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
`BadGamer Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 (edited) Nie rozumiem skargi, zgłosiłeś to chyba 2 razy, a ja po każdym razie upomniałem BdG, za drugim razem poskutkowało, więc go nie banowałem. A tu nie ma żadnej faworyzacji bo nie robię tak tylko z tym graczem lecz każdym. A tak wgl gdyby nie osoby mówiące przez mikro to na serwerze byłoby za nudno. Edit. Szaman nie rozumiem cię. Upomniałem gracza? Upomniałem. Poskutkowało? Tak!. Więc w czym problem? Poczekamy na Xereviego i on rozstrzygnie. Edited December 29, 2017 by `BadGamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 (edited) Przychodzisz i płaczesz, bo gracze się odzywają? czepiasz się bodajże czerwoniaka bo sobie śpiewa? Robili to jako martwi gracze więc w rozgrywce nie przeszkadza. Do tego byłeś jedyną osobą, której sprawiali problem. https://prnt.sc/hturcl Edited December 29, 2017 by ♛ NEQU ♛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted December 29, 2017 Author Report Share Posted December 29, 2017 (edited) Byłem, jestem i będę ta jedyna osoba której to przeszkadza dopóki bedzie taki zapisem w regulaminie, ja regulaminu nie pisałem więc wypadało by się do niego dostosować. PS.Juz po świętach 25 minut temu, `BadGamer napisał: Nie rozumiem skargi, zgłosiłeś to chyba 2 razy, a ja po każdym razie upomniałem BdG, za drugim razem poskutkowało, więc go nie banowałem. A tu nie ma żadnej faworyzacji bo nie robię tak tylko z tym graczem lecz każdym. A tak wgl gdyby nie osoby mówiące przez mikro to na serwerze byłoby za nudno. Jak Ci nudno to sobie komedie obejrzyj Edited December 29, 2017 by °SzamaN° YABADABADOOO , Zborek and Ptaku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Ja tu czegoś nie rozumiem. Jest teraz wprowadzone, że żywi nie słyszą martwych więc martwi nie przeszkadzają w grze więc o co camon? To coś z regulaminu było ustosunkowane za czasów kiedy żywi słyszeli martwych i nie dało się już w ogóle nic grać jak nadawali cały czas. Trochę taka skarga na uczepienie się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted December 29, 2017 Author Report Share Posted December 29, 2017 @Zimny mówimy tu o żywych, podczas gry biega i chlapie tym jezorem o czyms co nikogo to nie interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Może i po świętach, ale chce żeby atmosfera na serwerze zawsze była fajna. Co do skargi... Bardziej nie dało się przyjebać o szczegóły? Możliwe że wprowadzone zostaną zmiany co do mikrofonu, ale sprawa jest jeszcze do przedyskutowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts