SooGooD Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Witam, a więc tak wygrałem skina PREMIUM w Jackpocie, ale nie da sie nim grac ponieważ, przy przeladowywaniu zajmuje on 3/4 ekranu, oraz nawet bez przeładowywania zajmuje on 2/4 ekranu i mam pytanko czy da sie jakos go zmniejszyć, lub cos z nim zrobić ponieważ nic przez niego nie widać, a chce z nim biegać ponieważ ladnie wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotPawel Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Problem jest w tym że on za czesto ogląda ta broń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Jak to kiedyś było powiedziane są gusta i guściki. Kiedyś sam grałem na tych skinach i osobiście mnie to nie przeszkadzało. Poprostu go nie używaj i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Nie mam takiej możliwości jak zmniejszanie skinów, bo każdy ma określone piksele i swój rozmiar(prosto mówiąc), w dodatku nie jestem jego twórcą, aby od tak go przerabiać rozmiarowo i animacyjnie, w dodatku dla raptem 2-3 osób, którym się to nie podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts