maniekkonrad Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Twój Nick: Mani Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: @AntiVirus.! treść: Użytkownik bardzo pomocny, spokojny i opanowany. Pomógł mi wczoraj na tsie w załatwieniu kilku rzeczy, bez żadnego spinania się, w przeciwieństwie do właściciela TeamSpeak-a, który myślał, że jestem trollem i nie rozumiał, że rangi mi się nie wczytują i z tego oto powodu kicknął mnie z teamspeak-a. Natomiast @AntiVirus.! miło, a przede wszystkim wyrozumiale podszedł do tematu. CuteSatanist , impowered , Puchaty and 2 others 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 (edited) Najważniejsze jest dobro użytkowników Żeby wszystko było w zupełnym porządku Dziękuję za pochwałę. I pozdrawiam! Zachęcam także do konsultowania się z resztą administracji Bardzo mili i wyrozumiali chłopacy i dziewczyny Edited December 20, 2017 by AntiVirus.! Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Brawo dla was! Przy przyjmowaniu kogoś na admina powinno być robione badanie wzroku. Jeszcze raz brawo, aż wam lajkami sypne za głupote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 (edited) Powiedz mi to prosto w twarz dziecko Zapraszam na ts to sobie pogadamy o czym tylko będziesz chciała Edited December 20, 2017 by AntiVirus.! Czarna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Weź wyjdź płaczku bo nie dość, że pralka ma wyższe IQ niż Ty, to jeszcze ze swoim ziomkiem sapiecie się, żebym wbił na ts'a i powiedział wam to prosto w twarz. Jak myślisz inteligencie jak mam Ci na TS powiedzieć coś prosto w twarz? Dodam, że w poście nie ukrywałem do kogo się zwracam tylko WPROST napisałem do was... Mam pisać w każdym poście, w którym zwracam się do Ciebie twoje imie, nazwisko, numer pesel, buta i pojemność twojej pustej czaszki, żebyś zauważył, że to jest do Ciebie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 (edited) Stary, wchodzisz na dyżurkę i po zapytaniu w czym można pomóc zaczynasz gadać, że prosisz o usunięcie rangi "mazowieckiego", gdzie nawet takiej rangi nie ma. Z resztą nie chce mi się nawet tłumaczyć, bo bez powodu kicka nie dostałeś. Jedyne co mogę dodać to to, żebyś się cieszył, że nie dostałeś perma, bo z reguły takie śmieszki i trolle dostają od strzała perma. Taki mamy klimat Edited December 20, 2017 by Iwannabepro Howly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts