Blyatxd Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Witam pisze poraz trzeci i ostatni raz bo nie zamierzam kolejny raz pisac w tej sprawie... Tak jak pisałem po wpisaniu /los po stronie TT(zombi) tracimy 30 monet i nic nie wyskakuje na czat ze coś dostalismy albo po prostu zwykly napis "nic nie wylosowales" nawet to nie pisze po prostu NIC. @Shawins po resecie mam nadzieje ze bład zniknie Dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Poprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts