Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,  tak jak w tytule chciałabym poinformować adminów zwłaszcza  @*Wujek&Antek*, bo bywa tak że zostaje jedna czy dwie osoby z TY na np 8 CT To nie spami się im, że mają robić celi mapy skoro chcą save'owac bron na następna rundę. Nie każdy posiada vipa ,ze może mieć full zestaw za free. 

Co do propozycji chce zdjąć lub zwiekszyc czas siedzenia na dachu ma nuke,  bo to nie jest resp więc dlaczego jest 1:30 ? To tak jakby mid na dd2 to też był resp, i skoro dach do 1:30 to kwadrat też bo to jest to samo miejsce tylko na 2 piętrach... Albo zwiększyć czas do 1:00 albo całkiem usunąć, rozumiem że ludzie tam kampia, ale co mozna innego zrobić jeżeli CT rashuje z każdej strony? Nie mozliwe jest przezyc w inny sposób... 

Dziękuję. 

https://1shot2kill.pl/topic/17229-info-oraz-propozycja/

23 minuty temu, BotPawel napisał:

bo bywa tak że zostaje jedna czy dwie osoby z TY na np 8 CT To nie spami się im, że mają robić celi mapy skoro chcą save'owac bron na następna rundę. Nie każdy posiada vipa ,ze może mieć full zestaw za free. 

Z tym nadmiernym spamieniem na say'u to trochę się zgodzę, ale jeżeli gracz zamiast wykonywać cele to kampi to chyba coś jest nie tak, celem TT jest podłożenie paki, więc zamiast biec do tej paki i ją podłożyć to kampi przez całą rundę to akurat dostaje upomnienie, jeżeli to nie skutkuje to wylatuje z kickiem, akurat ja tak robię. 

27 minut temu, BotPawel napisał:

chce zdjąć lub zwiekszyc czas siedzenia na dachu ma nuke,  bo to nie jest resp więc dlaczego jest 1:30 ? To tak jakby mid na dd2 to też był resp, i skoro dach do 1:30 to kwadrat też bo to jest to samo miejsce tylko na 2 piętrach... Albo zwiększyć czas do 1:00 albo całkiem usunąć

I tak znajdą się i tacy do po 1:30 będą kampić na tym dachu, nawet przez całą rundę. Bez sensu, co najwyżej można dodać od jakiej minuty CT może rashować, ale nie wiem. TT ma dużo sposobów, żeby wyjść z tego respa, a nie siedzieć całą mapę na dachu. 

https://1shot2kill.pl/topic/17229-info-oraz-propozycja/#findComment-132037

53 minuty temu, M4A1 napisał:

Z tym nadmiernym spamieniem na say'u to trochę się zgodzę, ale jeżeli gracz zamiast wykonywać cele to kampi to chyba coś jest nie tak, celem TT jest podłożenie paki, więc zamiast biec do tej paki i ją podłożyć to kampi przez całą rundę to akurat dostaje upomnienie, jeżeli to nie skutkuje to wylatuje z kickiem, akurat ja tak robię. 

I tak znajdą się i tacy do po 1:30 będą kampić na tym dachu, nawet przez całą rundę. Bez sensu, co najwyżej można dodać od jakiej minuty CT może rashować, ale nie wiem. TT ma dużo sposobów, żeby wyjść z tego respa, a nie siedzieć całą mapę na dachu. 

@M4A1 Zgadzam sie z Tb emeczka... Bo ten rash Ct jest nie przyjemny dla graczy tt. Czasami nie zdazysz kupic broni a juz sa za anarchia w przypadku de_dust2.

Dac dany czas na rash CT. Na innych serwerach jest resp tt 1:40 rash ct 1:40 i to powinno wejsc na serwer...

https://1shot2kill.pl/topic/17229-info-oraz-propozycja/#findComment-132061

No to chyba tu kogoś posrało...

Po 1: Skalka na nuke TO NIE RESP! Nauczcie się w końcu, że nie dałem żadnego ograniczenia na skałki, a gracze mają wykonać cele mapy. Jak się trochę ruszy mózgiem, to na każdej mapie możnaby było banować, bo "nie wyszedł z respa". Po to macie własne rozumy, żeby ocenić, czy gracz jest tam, bo czeka na moment zejścia, czy zwyczajnie kampi...

Po 2: trzymacie się zasady 1:30, spoko, ale tu też trzeba mózgu... jak po pakę się będę wracał i będę przechodził przez resp 1:00, to też bana mi dacie, bo na respie mnie zobaczycie? Ruszyć głowami i obserwować, a nie bezmyślnie rzucacie czym się da....

Po 3: nie będzie zakazu rushu póki mam tu cokolwiek do powiedzenia.. dlaczego? Bo TT ma WYJŚĆ z respa, a jak nikt nie usiądzie im na dupie, to sobie siedzą i w dupie mają cele. Dynamika gry musi być, koniec, kropka.

Po 4: cele mapy są jasne jak słońce, ale czasami trzeba ocenić sytuację... ja nie rzucam banami, jak widzę, że ktoś logicznie nie ma szans na wykonanie celu, choćby chciał. Co innego, jak ktoś ma to w dupie i siedzi i olewa cele notorycznie, wtedy brak litości i tłumaczenia, przecież robie save...

https://1shot2kill.pl/topic/17229-info-oraz-propozycja/#findComment-132110

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...