Ola Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 (edited) Twój nick z gry: Ola Twoje imię: Ola Wiek: 15 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):http://steamcommunity.com/profiles/76561198422439516/home Link do Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/ola/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 7 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 2 lata Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Dziewczyny nie mają mutacji W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Poprzez TeodorkaXD Edited December 8, 2017 by Ola Zapomniałam dodać do steam Dziekizawspolnelata and Shock 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 To żart, tak? - Nie ogarniasz w CT - Brak steama - Bardzo słabe GT - Słabe podanie - Tragiczna aktywność na forum (konto pod podanie) Kategorycznie jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaY Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 (edited) JESTEM NA NIE - NIE SPEŁNIASZ WYMAGAŃ Dziewczyny mają mutacje ,ale w takim małym stopniu ,lecz też to jest wykrywalne.. Edited December 8, 2017 by PaY Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocuS Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Minutes Played: 1069 GT jest tragiczne, forum również. Ani razu Cie nie widziałem na serwerze, co świadczy o tym, że gracze Cię do końca nie znają. Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiak Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 -tragiczne gt -nie ogarniasz ct -0 udziału na forum -nie spełniasz nawet wymagań Oczywiście że jestem na NIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Nie rozśmieszaj Mnie. Tragiczne GT Forum jak i zapoznanie z regulaminem. A ponad to brak wyciąganie konsekwencji z banów i upomnień. Jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wargi Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 NIE -wogole nie ogarnia ct -bardzo slabe GT -brak steama -co do AMXX to nie chce mi sie troche wiezyc -wiek -dziewzcyny przechodza mutacje @Teodorek mam nadzieje ze nie przejmiesz "bo to twoja psia psia" :> Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 To podanie to jakieś jaja,Nie ogarniasz ct w ciagu ostatniego tygodnia raptem cos okolo 50minut gry nie wiem za co ty tego admina masz dostać bo kolega jest opiekunem ? Nie licz na to tu -wiek -Nie ogarniasz nic -brak steam -amx 7? raczej 1/2 po twoim zachowaniu -a gt to jest tragedia -Konto założone tylko pod podanie 0 aktywności JESTEM NA NIE!!!!!!!!!!!!!!! Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Olu...... Popracuj nad aktywnością Na forum i na serwerze.... Odrzucam Shock 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts