Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: YEEZY
Nick osoby naruszającej regulamin: @AntiVirus.!
Opis sytuacji:

Gdzieś po 24 wbiłem na ts'a na swój kanał, zastałem tam @Thomasa i zaprosiłem @Leloucha do rozmowy bo mieliśmy parę spraw prywatnie do pogadania, tematy które kompletnie nie dotyczą żadnego administratora ts'a. Dostałem jeszcze info o tym jak przykładny administrator, mściwy i nienawidzący mnie obraża za plecami, dałem mu o tym znać po czym zostałem przeniesiony na jego kanał i nagle żadnego złego słowa nie umiał do mnie powiedzieć. Pomimo całej tej sytuacji jestem zadowolony że nie pozwalają mu przeklinać i wyzywać innych <głosowo> przez internet, jednak w kwestii pisemnej administrator nie był w stanie się powstrzymać od oczerniania mnie i obgadywania w negatywny sposób.

Przechodząc do sedna sprawy. Administrator wszedł na mój kanał w celu zarejestrowania @Leloucha po czym został poproszony przeze mnie o wyjście z kanału ponieważ rozmawialiśmy prywatnie, antyvirus nie wykazał chęci wyjścia z kanału i powołał się na swoją rangę, ponieważ on jest administratorem, to może wchodzić z butami w czyjeś sprawy.

Niestety, przez takiego buraka nie mogliśmy dokończyć spokojnie Naszej rozmowy, za co serdecznie dziękuję

Dowody:  Mam nagrane, tak jak się tego spodziewał anti, jednak jest tam pokazana prywatna rozmowa z nim i trochę słychać płacz i niepewność z jaką mówi, nie chcę mu narobić "przypału" tak więc w razie konieczności wyślę opiekunowi na pw.

Świadkami są wyżej wymienieni @Thomas i @Lelouch

https://1shot2kill.pl/topic/14664-skarga-antivirus/

Nie powiedziałem że wchodze i wam się wtryniam... Mam za zadanie rejestrować ludzi. Po za tym nawet jak siedziałem na kanale. To ani słowa nie powiedzieliście, a mogę się założyć że specjalnie powiedziałeś @Lelouch żeby powiedział że rozpisuje demko, a ty sam dopowiedziałeś że moje demko ,które już zostało rozpisane przez osoby wyższe i przez ten sposób mścisz się że straciłeś szefa ubt. Możesz wysyłać komu chcesz, ale ja mam swoje zadania. Owszem prosiłeś żebym wyszedł ale bałeś się słowa powiedzieć przy twoim "nagrywaniu" o mojej rozpisce przeciwko Tobie. Jak wyszedłem dopiero wtedy napisałeś swoje. Przerzuciłem Cię po to aby wyjaśnić sb kilka spraw nie wyzywać, ale jak ty sam powiedziałeś co mam CI do powiedzenia to chyba było proste że nagrywasz. Bo tak to byś nie napisał że Cię oczerniam. Po za tym to było na steamie i nie do cb pisane. A na tsie na priv, i to jest moja i twoja sprawa nie ts'a. A i pragnę dodać że oczerniałem Cię na steamie a nie na forum. Więc skarga nie powinna tyczyć się forum. A co na tsie było to sam mnie zmusiłeś żebym przemówił. Nie trzeba było odpowiadać po prostu mogłeś zachować to przy sobie.

Edytowane przez AntiVirus.!
https://1shot2kill.pl/topic/14664-skarga-antivirus/#findComment-111776

Mam nadzieję, że ostatni raz muszę pisać na temat działań administracji serwera głosowego.

Jakiś czas temu pisałem na forum o tym, że administrator ma prawo wejść na prywatny kanał tylko w celu rejestracji użytkownika. Po zarejestrowaniu administrator jest zmuszony opuścić kanał, jeśli właściciel kanału nie życzy sobie obecności administratora na kanale. 

1 godzinę temu, Futuba napisał:

Pomimo całej tej sytuacji jestem zadowolony że nie pozwalają mu przeklinać i wyzywać innych <głosowo> przez internet

To prawda, administrator ma obowiązek zachowywać się kulturalnie, ponieważ reprezentuje całe grono administracyjne, a nie samego siebie. 

1 godzinę temu, Futuba napisał:

antyvirus nie wykazał chęci wyjścia z kanału i powołał się na swoją rangę, ponieważ on jest administratorem, to może wchodzić z butami w czyjeś sprawy.

Tak jak wyżej wspomniałem, administrator ma obowiązek opuścić kanał, jeśli został o to poproszony.

Godzinę temu, AntiVirus.! napisał:

Mam za zadanie rejestrować ludzi. Po za tym nawet jak siedziałem na kanale. To ani słowa nie powiedzieliście

Masz za zadanie rejestrować ludzi, ale skoro ktoś Cię prosi o opuszczenie kanału to nie masz prawa dyskutować i to, że ani słowa nie powiedzieli nie powinno Cię w ogóle interesować. Może nie chcieli po prostu przy Tobie rozmawiać? Prywatna rozmowa to nie publiczne przemówienie.

Owszem prosiłeś żebym wyszedł ale bałeś się słowa powiedzieć przy twoim "nagrywaniu" o mojej rozpisce przeciwko Tobie.

Skoro prosił to wystarczyło wyjść, a rozmowę kontynuować w kulturalny sposób przez komunikator.

Przerzuciłem Cię po to aby wyjaśnić sb kilka spraw nie wyzywać, ale jak ty sam powiedziałeś co mam CI do powiedzenia to chyba było proste że nagrywasz.

Nie masz prawa przerzucać bez zgody użytkownika.

A i pragnę dodać że oczerniałem Cię na steamie a nie na forum.

To, że nie było to na innej platformie nie zmienia faktu, że Twoje zachowanie jest okropne.

Reasumując, @AntiVirus.! nadużywasz praw jakie posiadasz i w ogóle mi się to nie podoba. 

Jeszcze niedawno siedziałem na własnym kanale, gdzie każdy z administracji wie (najwidoczniej prócz Ciebie), że nikt nie ma prawa wchodzić na mój kanał bez pozwolenia. Tutaj akurat graliśmy z koleżankami w grę, ale nie zmienia to faktu, że i tak nam przeszkodziłeś wchodząc na kanał i przerzucając jakiegoś gościa tylko dlatego, że chciał porozmawiać z koleżankami, które nawet go nie znały. Czy to jest poważne? 

Proszę @Futuba o podesłanie dowodów całej sytuacji. Po otrzymaniu dowodów zastanowię się z główną administracją serwera co z Tobą zrobimy.

Edytowane przez Iwannabepro
https://1shot2kill.pl/topic/14664-skarga-antivirus/#findComment-111802

Nie, chcę żeby administracja kojarzona była z utrudnianiem rozmów użytkowników, zgłaszając się do administracji chodzi o to by pomagać użytkownikom a nie nadużywaniu władzy bo ma się z kimś "drame" takie rzeczy na pw . Jak dla mnie powinno być kolejne ostrzeżenie ale poczekajmy na dowody od @Futuba .

Pozdrawiam .

https://1shot2kill.pl/topic/14664-skarga-antivirus/#findComment-113037

17 minut temu, Blad3 napisał:

Nie, chcę żeby administracja kojarzona była z utrudnianiem rozmów użytkowników, zgłaszając się do administracji chodzi o to by pomagać użytkownikom a nie nadużywaniu władzy bo ma się z kimś "drame" takie rzeczy na pw . Jak dla mnie powinno być kolejne ostrzeżenie ale poczekajmy na dowody od @Futuba .

Pozdrawiam .

Dowody już ma opiekun

https://1shot2kill.pl/topic/14664-skarga-antivirus/#findComment-113076

Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/14664-skarga-antivirus/#findComment-113189

• 1 miesiąc temu...
Temat został przeniesiony do archiwum!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/14664-skarga-antivirus/#findComment-123108

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...