Skocz do zawartości

Laila <3, 0101

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: krzysiek

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Laila <3 i 0101

Opis sytuacji: Cziter zgłoszony ok. godz. 20:32 i... zupełny brak reakcji ze strony administracji, żaden z adminów nie pokwapił się, żeby choć spojrzeć na podejrzanego, a dodam, że jegomość to podręcznikowy przykład wuhacza - modelowanie po ścianach nawet swoich. Wystarczyłaby nawet minuta, jedna rudna, żeby najmniej doświadczony admin zauważył, że coś jest na rzeczy. Ostatecznie gracz został zbanowany po mojej drugiej interwencji o godz. 20:56 (mowa o NoriksCX). Drugi raz odkąd gram na tej sieci wykładam czitera na tacy i drugi raz administracja wykazuje się sporą ignorancją, a cziter gra sobie w najlepsze dwie mapy.

IP/ID gracza: STEAM_1:0:1242527513

Data i czas zdarzenia: 15.10.2017 20:30 - 21:00

Dowód (ss/demko): nie dotyczy (u@ do sprawdzenia w logach, a bana widać na pręgierzu)

Edytowane przez gogol
https://1shot2kill.pl/topic/14442-laila/

Fakty są takie, że nie zauważyłem jedynego zgłoszenia na niego, które Ty skierowałeś.

Zawsze mówię, żeby pisać mi na steam, to na pewno zareaguje, bo w grze można łatwo przeoczyć, lecz wszystko dobrze się skończyło i go zbanowałem.

Tak, miałem dość ciągłej pracy admina i opiekuna i zwyczajnie grałem dla siebie, więc nie skupiłem całej mojej uwagi na to co się dzieje na serwerze, także nie wiem skąd ta przesadna złość u Ciebie, która zmyliła Ciebie z osądem co do wspomagaczy, bo miał aima, a modelowo, to nawet ja gram.

Nie licz, że każdy będzie siedział na spect i pilnował wszystkiego jak w zegarku, bo nie da rady pograć, a po to tu przychodzimy. Admin to tylko pomocna na ile daną osobę stać i ważne, że robi cokolwiek i uczy się z każdym dniem, niż nie ma być ich w ogólę.

Niemniej jednak nie będziesz miał już problemu, że taki wielki problem stanowię dla serwera. Powodzenia w dalszej pracy.

https://1shot2kill.pl/topic/14442-laila/#findComment-110224

1. Nie wymagam, by admin zdemaskował każdego czitera na serwerze, ale jak już ktoś zostaje wystawiony, to wypadałoby mu się chociaż przyjrzeć. Wszak to chyba obowiązek admina?
2. Gdy admin jest na serwerze używam opcji u@, nie steam. Nie tylko dlatego, że tak głosi regulamin, ale również z tego względu, że: a) zapisują się logi,  b ) nie wymaga to minimalizowania gry, co w moim przypadku może prowadzić do niechcianych komplikacji.
3. Przesadna złość? Olewacie serwer (sam napisałeś, że już się wypaliłeś), to chyba mogę sobie napisać, że coś jest nie tak?
4. Nie pomyliłem się - gracz miał wh - mogę tu w 10 minut rozpisać demko i rozwiać wszelkie wątpliwości.
5. Jak już wspomniałem, nie wymagam od admina przesiadywania na spect i pilnowania wszystkiego, ba nawet niech nie wchodzi w ogóle na spect, ale niech chociaż po swojej śmierci, przyjrzy się podejrzanemu/rozpatrzy jakiekolwiek inne zgłoszenie. Jednak nawet tego nie uświadczyłem do tej pory.

6. Szkoda, że odchodzisz. Mam nadzieję, że nowy opiekun godnie Cię zastąpi, co nie będzie łatwym zadaniem. Życzę powodzenia w życiu i mniej zmartwień na głowie. :)

https://1shot2kill.pl/topic/14442-laila/#findComment-110368

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...