neopax Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Twój nick na serwerze: neopax Wiek: 24 Mutacja głosu: Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/neopax//Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Bo ogarniam Posiadasz działający mikrofon: TAK Kontakt (GG / Steam): Steam ID: STEAM_0:1:28987932 się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: tak Skala znajomości AMXX: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 -aktywność na serwerze jest ostatnio bardzo mała, a składając podanie powinieneś postarać się, żeby było w miare dobre -podanie mnie nie przekonuje, napisane na odwal się (moje zdanie) +steam Ja niestety dalej jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolbo Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 (edited) - aktywność w ciągu ostatniego tygodnia bardzo, słaba kilka ostatnie dni wręcz zerowa - podanie ( zwłaszcza zdanie: " Bo ogarniam" ) - po raz kolejny nie spełnione warunki z forum, a piszesz kolejny raz, że spełniasz warunki żeby złożyć podanie Na NIE edit@ widzę też notorycznie składane podania na drugim serwerze dd2, również za każdym razem spotykasz się z negatywną oceną zarówno graczy adminów jak i samego opiekuna serwera Edited September 27, 2017 by dolbo Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Jest to już Twoje piąte podanie bodajże, ostatnio w ogóle Cię nie widuję na serwerze, tak jak Wiki wspomniała wyżej, Twoje podanie mnie nie przekonuje, jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Na NIE Podanie na odwal się 10 godzin temu, neopax napisał: Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Bo ogarniam Widać, że czytanie ze zrozumieniem też leży. GT również nie powala Problem jest w tym, że chyba nie wyciągasz żadnych wniosków z poprzednich odrzuconych podań i zamiast poprawić to i owo, to Ty dalej składasz podania z myślą, że może w końcu na coś przymkną oko i Cię przyjmą. dolbo and rvckxr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staruch ;f Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Ja będę jednak na TAK , z tego względu iż po prostu może ostatnio nie miał czasu gry ,ale wymagania spełnia... Pisząc x podanie też bym nie rozwijał wypowiedzi dlaczego ja i wgl ,bo ileż można pisać o sobie ,równie dobrze mógł dać kopiu/wklej z poprzedniego podania... +GT +steam +ogarniety Warto dać chłopakowi szanse ,zwłaszcza że gracze rozpoznają go na serwerze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 14 godzin temu, neopax napisał: Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Bo ogarniam +1 za poczucie humoru Takie podania są zamykane z urzędu. Ta dyskusja zbędna. dolbo and Czarna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. dolbo , Czarna. and Wiki 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts