Nethiri Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Nick: Weronika<3 Wiek: 17 GT: https://www.gametracker.com/player/Weronika<3/80.72.40.221:27015/ Mutacja: ---- Znajomość amxx: 7-8 tak mi się wydaję. Dlaczego ty?: Jestem osobą, która bardzo lubi pomagać innym, przeważnie staram się odpowiadać na pytania graczy. Jestem dojrzałą i kompetentną kobietą, potrafię dobrze porozumiewać się z ludźmi. Lubię się pośmiać i pożartować, ale również potrafię zachować powagę. Mam duże doświadczenie, byłam Administratorką na wielu serwerach typu: Only DD2, BF2, Jailbreak itp. Chciałabym wspomóc ekipę z CS:GO MOD’A 4MAPS. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: W wakacje szukałam serwera typu cs:go mod i trafiłam tutaj. Czy posiadasz działający mikrofon?: Tak Platforma (STEAM/NON STEAM): STEAM Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): Zapoznałam się z warunkami Admina i całym regulaminem, spełniam wszystkie wymagania. A mój staż jest dłuższy niż 2 tygodnie, ponieważ zaczęłam tutaj grać bodajże w lipcu, lecz miałam przerwę. Dziękuje za pozytywne i negatywne wypowiedzi Do zobaczenia na serwerze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowronek [t] Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Jestem jak najbardziej na tak!!! +wiek +mikro +steam +ogarnieta + duze pojęcie na temat CS Nethiri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 No i co ty myslisz? Ze dostaniesz ode mnie moje tak? haha NIGDY! XD Trzymaj moje tak +Wiek +Ogarnieta +Latwo sie dogadac +steam +amx p.s. hejaaaaaaaaaaaaaaaaa Nethiri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 @RossaNero To jednak łatwy jesteś :D, a co do postu z skargą na haksy, to ode mnie tylko dodam tyle, że śmiechłem xD Co do podania, jestem na tak Widzę ją regularnie i nie sprawia kłopotów a także jest pomocna i ogarnięta i nawet ładna xD skowronek [t] , ScreamMyName , drax and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowElite Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Na Tak +Steam +mikro +Wiek +amx Nethiri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudiaaaa Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Jak najbardziej na tak! +wiek +mikro +steam +amx +miła i ogarnięta dziewczyna Nethiri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Jestem na tak -Wiem -Amy -GT -Mikro -Steam Nethiri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Przyjęta. Po rangę zgłoś się do odpowiedniego działu, po uprawnienia na serwerze do mnie. Nethiri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts