Endi Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Twój nick: Endi Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Unique Opis sytuacji: Skarga na Unique za brak kompetencji jako opiekun serwera. Zero zainteresowania oraz przykładności w związku z tym co się na nim dzieje. Korzystając z okazji wyjaśnię dlaczego to piszę, moje podanie na admina zostało odrzucone przez "aktywność w kratke". Jest to, spowodowane tym iż sam na siebie zarabiam oraz niektórzy ludzie pracują. Poza tym nie mam większego zamiaru gry na serwerze, gdzie co 5 minut wchodzi nowy cheater ponieważ nie ma Adminów. Odrzucenie mojej aplikacji jakoś mnie specjalnie nie rusza, chociaż widać jaką masz znajomość odnośnie ludzi którzy na nim grają i jak często na nim bywają. Z miłą chęcią zobacze twój GT ale chce poinformować że serwer stracił w tym momencie jednego ze stałych graczy. Tylko i wyłącznie dlatego że jego opiekun nie rozwija kompetentnej kadry i w sumie jakby nie było to nic dla tego serwera nie robi. Może jak zmieni się opiekun to wreszcie serwer wyjdzie na prostą. Pozdrawiam Endi lysyddl , futuba , chris and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysyddl Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 (edited) Zgadzam sie z Endim, Unique w ogóle nie naprawia bugow gry Edited September 25, 2017 by lysyddl Link to comment Share on other sites More sharing options...
svQ Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Zgadam się w 100% zostałem tak samo potraktowany jak Endi . Nie Pozdrawiam lysyddl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endi Posted September 25, 2017 Author Report Share Posted September 25, 2017 12 minut temu, Endi napisał: Przy okazji, 90% ludzi grających na serwerze mnie zna i wie jak się zachowuje oraz jak często tam bywam. W przeciwieństwie do naszego cudownego opiekuna którego chyba nikt tam nie zna lysyddl and chris 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Widziałem wasze podanie i powiedzie Mi jedno. Cytuj Aktywność na forum: 5h, 10postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów Aktywność na serwerze: minimum 20h i 2 tygodnie stażu Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna Ukończone 16 lat Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera oraz regulaminu admina Ani jeden z Was nie miał 10 postów na forum i 5h. Po drugie @Endi Twoje gt kuleje i to bardzo (271minut) Rozumiem praca, życie prywatne ale jeśli chcesz się pisać na admina to wiążę się z tym lekkie poświęcenie i tą normę na tydzień trzeba zrobić. Poczekajcie na wypowiedź @Unique Nie róbcie tu zbędnego spamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Co do waszych podań aktywnosc macie do du*y. Co do ciebie @lysyddl skaczesz zawracasz mi dupe o to ze ty chcesz vipa a zadnych bugow mi nie zgłaszasz jedynie kto je zgłasza to @chris. Co do moich obowiązków. Zaniedbuje je to fakt lecz zmieni sie to od dzisiaj. Generalne porzadki w kierunku adminow i serwera. Widzimy sie o godzinie 15:00. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Każdy admin nie spełniający wymagania 360 min. Tygodniowo zostaje zdegradowany. Wszelkie błędy związane z serwerm prosze zgłosić mi na PW/ Steam lub GG. lysyddl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endi Posted September 27, 2017 Author Report Share Posted September 27, 2017 (edited) W dniu 26.09.2017 o 07:35, Unique napisał: Co do waszych podań aktywnosc macie do du*y. Co do ciebie @lysyddl skaczesz zawracasz mi dupe o to ze ty chcesz vipa a zadnych bugow mi nie zgłaszasz jedynie kto je zgłasza to @chris. Co do moich obowiązków. Zaniedbuje je to fakt lecz zmieni sie to od dzisiaj. Generalne porzadki w kierunku adminow i serwera. Widzimy sie o godzinie 15:00. Pozdrawiam Z miłą chęcią to zobacze, ale już wiele razy słyszałem tego typu wypowiedzi więc wcale mi się w to wierzyć nie chce. Jeśli populacja cheaterów na serwerze nie zmaleje wniose o zmianę opiekuna jak już wcześniej wspomniałem PS: Co do bugów serwera widnieją one już od ponad 4 miesięcy i wątpie że nie były zgłaszane wcześniej, a dokładnie = Spawn ct po stronie tt lub odwrotnie, oraz brak akceptacji druzyny gracza po czym zostaje on zabity przy próbie kupna broni. Nie zmienia to faktu że nie będe grał na serwerze pełnym haxów, może za jakiś czas wejde zobaczę jak "zmieniło się wykonywanie przez Ciebie obowiązków opiekuna" @Unique Edited September 27, 2017 by Endi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician Roni Posted September 28, 2017 Technician Report Share Posted September 28, 2017 A ja z wielką chęcią zobaczę warna.... a nie... w sumie mogę go dać... @Endi, nie masz nic mądrego i nowego do powiedzenia w temacie to się odstosunkuj i skończ bezsensowne zagrywki. Nie Ty jesteś od oceniania pracy opiekuna. Na serwerze nikt Ci nie każe grać, więc mi tu nie rób zbędnego spamu. Zamykam, zanim się gównoburza znów rozpęta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician Roni Posted September 28, 2017 Technician Report Share Posted September 28, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts