PrezU Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Na wstepie Sry ze katuje Ale mam sprawe nie wiem czy to jest bug czy co ,czy komandos ma ograniczona predkosc ale mialem dodane na komandosie 160 kondycji potem otrzymalem perk buty komandosa co daja 60 kondycji + dokupilem ze sklepu 30 kondycji co mi dalo w sumie 250 i niestety nic to nie zmienilo dalej biegalem z ta sama predkoscia a jest to roznica prawie 100 pkt , dodam ze gram tez usperem na ktorym mam 130 kondycji i tez roznicy nie odczuwam prosze to naprawic bo w takim razie klasa komandos jest bezuzyteczna ta klasa powinna zapier...... a nie biegac jak wiekszosc klas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokocik Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Endriu rusherem Cię wyprzedzi lekko xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Maksymalna prędkość na serwerze wynosi 400 jednostek, której nie ma opcji aby obejść. Jest to celowe ustawienie, aby osoby nie biegały z prędkością większa niż ta, bo wtedy przebiegnięcie mapy dookoła zajęłoby im mniej niż 15 sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 No.jak komadosem grałem to też miałem 210kondycji to nie czułem wgl różnicy gdy.mialem 165pkt w konde czy 210. Moim zdaniem byla ta sama prędkość biegu. Ale już nie chciało mi się poruszać tego tematu bo.nikt na to sie nie skarżył Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezU Posted September 25, 2017 Author Report Share Posted September 25, 2017 Krystek dobra wiem ile jest maksymalna predkosc ale czego nie ma roznicy ? jak dodalem prawie 100 pkt wiecej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 29 minut temu, Krystek napisał: Maksymalna prędkość na serwerze wynosi 400 jednostek, której nie ma opcji aby obejść. Jest to celowe ustawienie, aby osoby nie biegały z prędkością większa niż ta, bo wtedy przebiegnięcie mapy dookoła zajęłoby im mniej niż 15 sekund. A można wiedzieć przy ilu punktach kondycji osiąga się tą maksymalną prędkość, żeby nie dawać bezsensownie punkty w konde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezU Posted September 25, 2017 Author Report Share Posted September 25, 2017 Wlasnie lolo tez wiem ze jest taka opcja kiedys gralem na innym serwie i max bylo 300 a wystarczylo dac 252 i byl maks ale tego Ci nikt nie powie ale wazna sprawa czekam na odpowiedz na temat tych roznic w bieganiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Powiem tak. Grałam komandosem w poprzednim resecie, miałam tam sporo w kondycje. dobiłam do końca... ale wcześniej zanim to osiągnęłam, miałam około 180 pkt kondycji (nie pamiętam dokładnie), fakt nie czułam różnicy w biegu komandosem od 160 pkt do 180 pkt. Gdy grałam w nocy spotkałam gościa, który miał wyższy lvl na komandosie ode mnie, miał chyba z 200 pkt w kondycję z tego co mi mówił. Gdy "ścigałam" się z nim (na de_dust2x2 chyba albo de_dust2_long)... no po prostu wygłupialiśmy się bo byliśmy sami na serwie to czemu nie i gdy biegłam obok niego to była różnica w tym biegu, on był szybciej na bs ode mnie. Faktycznie, gdy dodaje się te pkt to nie czuje się różnicy, ale jak ktoś ma więcej pkt od ciebie jest jednak ta różnica. Nie wiem jak jest w porównaniu z rusherem, albo z innymi klasami, ale między komandosami różnica, np 10-20 pkt w kondycję robi różnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokocik Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 24 minuty temu, misiaa napisał: Powiem tak. Grałam komandosem w poprzednim resecie, miałam tam sporo w kondycje. dobiłam do końca... ale wcześniej zanim to osiągnęłam, miałam około 180 pkt kondycji (nie pamiętam dokładnie), fakt nie czułam różnicy w biegu komandosem od 160 pkt do 180 pkt. Gdy grałam w nocy spotkałam gościa, który miał wyższy lvl na komandosie ode mnie, miał chyba z 200 pkt w kondycję z tego co mi mówił. Gdy "ścigałam" się z nim (na de_dust2x2 chyba albo de_dust2_long)... no po prostu wygłupialiśmy się bo byliśmy sami na serwie to czemu nie i gdy biegłam obok niego to była różnica w tym biegu, on był szybciej na bs ode mnie. Faktycznie, gdy dodaje się te pkt to nie czuje się różnicy, ale jak ktoś ma więcej pkt od ciebie jest jednak ta różnica. Nie wiem jak jest w porównaniu z rusherem, albo z innymi klasami, ale między komandosami różnica, np 10-20 pkt w kondycję robi różnice. A nie używal komend czasem? Jak one są wgl dostępne ;p? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 (edited) @Kisiu. Może używał komend, nie wiem, wątpię, wiem że był szybszy ode mnie xd -------------------------------- A endriu ma duży lv, chyba 300, również ma klan który daje kondycję + pewnie już sobie kupił 3 skiny, więc ma dodatkowo 10pkt. Więc możliwe że ma ponad 250pkt xd Edited September 25, 2017 by misiaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezU Posted September 25, 2017 Author Report Share Posted September 25, 2017 No ale mialem 160pkt po perku i sklepie mialem 250 i NIC dalej tak samo to ocb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezU Posted September 26, 2017 Author Report Share Posted September 26, 2017 Jeszcze sie cos dowiedzialem od gracza slodzik , powiedzial mi ze sprawdzal z jakims graczem ze nie ma roznicy miedzy 180 a 220 kondycji biegli tak samo czyli wychodzi na to ze kazda klasa maksymalnie pobiegnie 180 czyli to jest zart komandos powinie miec bazowe wiecej od reszty klas duzo wiecej i powinien biegac duzo szybciej i to nie jest tak ze ja zaczynam wymyslac bo ja gram ta klasa ale max 180 kondycji majac 1/1 kose ktora jest dobra tlyko wtedy gdy zasuwasz i deagle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts