Howly Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Nick: AntiVirus Imię: Dominik Wiek: 18 Znajomość AMX (1-10): 10 Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/AntiVirus/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Zwykle siedzę w późnych godzinach nocnych i w tym czasie nie ma administratorów, więc muszę pisać do kogoś z wyzszej administracji, takze przesiaduję w dzień, ale żadko się to zdarza. I po za tym chciałbym utrzymać w miarę porządek na serwerze, aby regulamin był spełniany itp. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198167827152/ Staż w Counter-Strike 1.6: 6/7 lat Czy posiadałeś już admina?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Siedzę na nim od początku .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Na Tak +Wiek/Mutacja +Mikro +Steam +Amx +Staż na sieci +Forum +GT + Był już Adminem Howly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 + Wiek + Mikro + Amx + Stary gracz serwera i były admin - Czasami zdarza się nadużywać mikrofonu, oraz wybuchnąć Jestem na tak, bo jak to się mawia adminów nigdy za mało a w nocnych porach admin zawsze się przyda, bo wtedy jest największa patologia na serwerze. Mam nadzieję że po otrzymaniu rangi ten jeden minus który podałem wyżej zostanie przez Ciebie w jakiś sposób zminimalizowany Howly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
monoaim Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Jestem na tak +steam +gt +wiek -miewasz swoje humorki , nie używaj aż tak dużo mikrofonu Howly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 6 ostrzeżeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts