NaBiJ TlOkA !.! Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Mam taką małą propozycję, czy dało by radę wgrać plugin sprzedawania broni która leży na ziemi dużo ludzi piszę/mówi rzuć broń. Jeśli dało by radę wgrać taki plugin to każdy miał by na broń mógłby podnieść sprzedać i miałby pieniądze na swoją broń, grałem kiedyś na takim serwerze z tym pluginem i było fajnie, zbierasz broń sprzedajesz i masz kase Lub też można by było wgrać taki plugin który pozwoli na przelewanie pieniędzy danemu graczowi jak ktoś z vipów ma full $$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 pomysł całkiem dobry, ale wątpię czy przejdzie. Ja jak grałem bez vipa to grałem rundę eko i w kolejnej miałem bron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Nie zostanie takie coś wprowadzone, wyrzucanie broni to jest jedynie przychylność ku graczom bez VIPa czy kasy. Albo grasz eco,masz VIPa i Cie stać na wszystko lub prosić o rzucanie broni przez teammate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Czarna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts