Jump to content

Recommended Posts

Witam Również dziękuje za info dużo można był się dowiedzieć ,
Fajna praca , Dobre wykonanie , Świetna jest ta strona aż ją obczajam oraz obczaję wywiad z właścicielem 
@  Kaxoli Dziękujemy ci za to co robisz , bo robisz świetną robotę 
@  j4ckob.  Dziękuje też tobie za tą pracę jaką włożyłeś w ten event 

Oby kolejne lata były jeszcze bardziej owocne niż dotychczas. Wszystkiego dobrego dla Nas. :peepoBlush:

Chociaż wiem że wkład z mojej strony jest jak najbardziej zasłużony dla sieci i gdy tylko będzie okazja wespre serwer bo wiem że nie pójdzie pieniądz w błoto 

Oby tak dalej ♥️♥️

Mam nadzieję, że spodobało Wam się to podsumowanie historyczne, od momentu powstania sieci aż do dziś. Podobnie jak wywiad z obecnym właścicielem. :HYPERSL:

Myślę, że razem z @ Paweł. wykonaliśmy kawał dobrej roboty, by każdy z Was mógł cofnąć się o 9 lat wstecz i porównać, jak wyglądały początki naszej sieci oraz jak z każdym dniem stopniowo się rozwijała. I co najważniejsze, wciąż się rozwija.

Oczywiście ogromne podziękowania należą się również @ Paweł. , dzięki któremu powstała specjalna strona poświęcona Historii. Teraz każdy może swobodnie zapoznać się z naszymi wspomnieniami i wydarzeniami z przeszłości.

Do zobaczenia przy kolejnych projektach i rocznicach, które będą pięknym wspomnieniem naszej wspólnej historii! :peepoLove:

Sto lat dla nas. :pepeVodka:

Super robota!

Chciałbym z góry podziękować za dobrze odwaloną robotę dla @ Paweł. @  j4ckob. @  Kaxoli  przy organizacji urodzin sieci.

No i liczę na to że wszyscy tutaj obecni zostaną z nami na kolejne lata :HYPERSL:

Dobra robota! 
To wszystko dzieje się dzięki Wam wszystkim, lecz ogromne brawa dla @ Paweł.  za dopracowanie każdego szczegółu od strony technicznej jak i praktycznej! @  Kaxoli  również kawał dobrej roboty, poświęconego czasu w szukaniu, opisywaniu tego wszystkiego co wydarzyło się przez te 9 lat! :dance: