Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Banner

Witajcie!

Nadeszła pora na 36 edycję naszej zabawy, do którego został wylosowany @ Justi .

Dla przypomnienia, użytkownik miał za zadanie przydzielić poszczególnych użytkowników naszego forum do kategorii
KISS/MARRY/KILL. W tym celu @ Justi otrzymał 10 grup, w której w każdej z nich były wymienione 3 osoby.

Do tego postanowiliśmy też cofnąć się do dalszej przyszłości, gdzie 3 grupy (8, 9 i 10) zostały wybrane
na podstawie zebranych informacji wyżej wymienionego uczestnika.

Oczywiście zabawa jest prowadzona w formie humorystycznej, więc prosimy o dystans.

To tyle z ważniejszych informacji, pora przejść do sedna!

Grupa numer 1

KISS KISS: @  dredek - Buziak zwrotny od szefa? P.S. Zabiłbym Cię, ale nie mam jaj XD

MARRY MARRY: @ Assartani - Najlepszy moderator w mojej opinii + wydajesz się najbardziej rozgarniętą osobą na forum, stąd mój wybór Ciebie na to miejsce.

KILL KILL: @  .Lasik - Zbiegiem czasu mam nadzieję, że bardziej się poznamy, ale na ten moment muszę kogoś zabić i padło na Ciebie.

Grupa numer 2

KISS KISS: @ neqqishi - Tylko dlatego, że nie będę całować przez cały post facetów xD

MARRY MARRY: @ Zero0 - Dobry człowiek, najbardziej aktywny czerwony na forum, napiłbym się nawet piwa z tym Panem.

KILL KILL: @ KeveS - Nie znałem.

Grupa numer 3

KISS KISS: @ k1ng. - Byłeś dobrym opiekunem (tak słyszałem) dlatego wsadzę Cię tu bo na to zasługujesz.

MARRY MARRY: @ Tugeza - Za pracę włożoną w dział i serwer.

KILL KILL: @ wnS - Tak jakoś wyszło, że musisz się tutaj znaleźć za to dziecinne zachowanie.

Grupa numer 4

KISS KISS: @ PotegaMiecza - Za bycie w porządku na serwerze i dawaniu mi się zabijać do ranku hahaa.

MARRY MARRY: @ gtr - Zaraziłeś mnie tymi butami, chyba muszę sobie sprawić takie same.

KILL KILL: @ Mikolaj i Magda - Nie wiem kogo zabić czy Mikołaja czy Magdę? Ogólnie mało rozmawialiśmy, ale wydajesz się okej może z biegiem czasu coś się zmieni. Myślałem, żeby dać Cię na marry, ale no z Magda ślub wezmę, a co na to Mikołaj? XD

Grupa numer 5

KISS KISS: @ JK1337. - Jaruniu myślę, że wiesz dlaczego tu jesteś. Zakochałem się w Tobie od pierwszej miny w przejściu.

MARRY MARRY: @ PUDZILLA   - Bocie Ty.

KILL KILL: @ Urumci  - Za te rezygnacje bez słowa uciekłeś, tak się nie robi kolego, chociaż kartkę byś wysłał.

Grupa numer 6

KISS KISS: @ Paweł. - Za wkład w forum i serwery.

MARRY MARRY: @ j4ckob. - Bo masz dobry humor.

KILL KILL: @ TeTe-_- - Dobry gracz cs'a ktoś musiał tu trafić.

Grupa numer 7

KISS KISS: @ Turban z Awganu - Za wspólną grę na go modzie.

MARRY MARRY: @ PaiN - Kiedy ślub z moim mentorem?

KILL KILL: @ Zero two is life - Nie rozmawialiśmy chyba zbyt dużo mam nadzieję, że z biegiem czasu się to zmieni.

Grupa numer 8

KISS KISS: @ LemoN - Mój stary opiekun, za wieczny angaż w sieć buziak się należy + częstą pomoc w moich sprawach.

MARRY MARRY: @ xPtaku - Mój kolejny opiekun, mieliśmy na pieńku, ale chyba wszystko sobie wyjaśniliśmy przed moim zniknięciem za całokształt Twojej pracy i ocenę kolegi (Admina pod twoją pieczą), że byłeś dobrym opiekunem dlatego ogólnie Cię tu wsadzę bo wiem,
że zasługujesz na wyróżnienia i nawet rangę za pracę.

KILL KILL: @ 0la - Nawet się nie znamy, zaryzykuje i zabiję xD.

Grupa numer 9

KISS KISS: @ PeQs - Za wieczorne streamy z naszego starego dd2, byłeś jechany.

MARRY MARRY: @ Roni - Twardy człowiek tej sieci, kocham mimo, że wymieniliśmy kilka zdań lata temu (nie pamiętam dokładnie,
ale chyba też byłeś moim opiekunem) za ogólny wkład w dobro sieci serduszko się należy.

KILL KILL: @ xRyBsoN - Nie znamy się, ale również mam nadzieję, że z biegiem czasu znajdziemy ze sobą wspólny język.

Grupa numer 10

KISS KISS: @ Prezesovsky - Za równą walkę na serwerze COD 501 o top1.

MARRY MARRY: @ Lol3K - Król areny 1v1 za te wspólne lata przyjacielu i granie po nocach na cod 401, tęsknie.

KILL KILL: @ PanZabójca19 - Mimo, że byłeś śmieszkiem przykład XD muszę kogoś zabić i padło na Ciebie, przepraszam :(.

https://1shot2kill.pl/topic/119720-36-kissmarrykill-justi/

Godzinę temu, LuffyTeil napisał(a):

KILL KILL: @ Zero two is life - Nie rozmawialiśmy chyba zbyt dużo mam nadzieję, że z biegiem czasu się to zmieni.

oof kiedyś musiał być ten pierwszy raz, a tak pozatym to kiedyś - czemu nie!

https://1shot2kill.pl/topic/119720-36-kissmarrykill-justi/#findComment-9219305

5 godzin temu, LuffyTeil napisał(a):

MARRY MARRY: @ Zero0 - Dobry człowiek, najbardziej aktywny czerwony na forum, napiłbym się nawet piwa z tym Panem.

A zapraszam zimne piwko w upalne dni zawsze spoko

https://1shot2kill.pl/topic/119720-36-kissmarrykill-justi/#findComment-9219339

6 godzin temu, LuffyTeil napisał(a):

MARRY MARRY: @ Tugeza - Za pracę włożoną w dział i serwer.

Ale ja nic nie robię było dać mnie do kill 

https://1shot2kill.pl/topic/119720-36-kissmarrykill-justi/#findComment-9219348

7 godzin temu, LuffyTeil napisał(a):

MARRY MARRY: @ j4ckob. - Bo masz dobry humor.

Znam kogoś kto ma lepszy 🤣

https://1shot2kill.pl/topic/119720-36-kissmarrykill-justi/#findComment-9219358

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...