yyyyy Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Hi. Mam mały problem z gt, a dokładnie chodzi mi że gdy chciałem sprawdzić sobie dziś ile minut mam już przegrane, pisze mi że 0 a gram już od prawie tygodnia na tej serwerowni i trochę też grałem na nim. Serwer only dd2 vip mój nick yyyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 (edited) http://www.gametracker.com/player/YYYYY/80.72.37.157:27015/ Czy to nie twoje gt? Jeśli będziesz sobie chciał kiedyś znowu sprawdzić gt swoje to albo zapisz sobie w zakładkach ten link, albo gdy wchodzisz na gt to klikaj tutaj i tam wpisuj w wyszukiwarce swój nick i wchodź w ten z dużymi literami. Edited August 10, 2017 by LoL2014 Conte and yyyyy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts