aluFART Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dzień dobry, otrzymałem dziś ostrzeżenie za jak jest napisane Offtopic/Posty niewnoszące nic do dyskusji (a wniosły, bo jak widać, trzeba opiekunowi zwrócić uwagę na przestrzeganie regulaminu bo sam go czytać ze zrozumieniem nie potrafi : D) Uważam - niesłusznie. Mój post nie był treści "tak, nie" "bądź lubię jebać małe dzieci" - był za to merytoryczny i uważam że takie powinno się cenić. Uważam że szczególnie moderator powinien być w tym temacie uwrażliwiony. Proszę by wypowiedział się ktoś kto stoi ponad moderatorami Mój post usunięty/ukryty nikt nie zweryfikował mojej obecności/nieobecności na serwerze, co jest uważam pójściem po najmniejszej linii oporu - dowalić użytkownikowi, aluFARTa nie lubię, dali mi panel z możliwością ostrzeżeń to czemu nie.... Cytuj "W życiu trzeba być człowiekiem nie ku***ą" - Józef Stalin 16 minut temu, aluFART napisał: Dzień dobry, otrzymałem dziś ostrzeżenie za jak jest napisane Offtopic/Posty niewnoszące nic do dyskusji (a wniosły, bo jak widać, trzeba opiekunowi zwrócić uwagę na przestrzeganie regulaminu bo sam go czytać ze zrozumieniem nie potrafi : D) Uważam - niesłusznie. Mój post nie był treści "tak, nie" "bądź lubię jebać małe dzieci" - był za to merytoryczny i uważam że takie powinno się cenić. Uważam że szczególnie moderator powinien być w tym temacie uwrażliwiony. Proszę by wypowiedział się ktoś kto stoi ponad moderatorami Mój post usunięty/ukryty nikt nie zweryfikował mojej obecności/nieobecności na serwerze, co jest uważam pójściem po najmniejszej linii oporu - dowalić użytkownikowi, aluFARTa nie lubię, dali mi panel z możliwością ostrzeżeń to czemu nie.... NIE JEST TO ŻADNA SKARGA, PROSZĘ O ZMIANĘ NAZWY TEMATU NA POPRZEDNIĄ, ALBO PANIE MODERATORA o ZMIANĘ NICKU NA DYKTATOR Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Przez Ciebie przerwałem trening na worku No dobrze więc pora na moją opinię, ale nie wytłumaczenie, a dlaczego? Bo winny się tłumaczy- a w tym wypadku jedynie jesteś winny ty @aluFART Zacznijmy od pierwszej sprawy, a mianowicie czy jest użytkownik o nazwie aluFART w GT tego serwera? Spoiler - hmm Niestety- nie ma i tu złamałeś regulamin- 2.17 Zakaz wypowiadania się w podaniach o admina osób, które nie grają na danym serwerze i nie mają nic mądrego do napisania. Traktowane jako bezsensowny spam i będzie karane. Kolejna sprawa "Mój post usunięty/ukryty nikt nie zweryfikował mojej obecności/nieobecności na serwerze, co jest uważam pójściem po najmniejszej linii oporu - dowalić użytkownikowi, aluFARTa nie lubię, dali mi panel z możliwością ostrzeżeń to czemu nie...." Co wniosły te twoje posty do tego podania? Nic... "2.4 Nie piszemy posta pod postem." "Mój post usunięty/ukryty nikt nie zweryfikował mojej obecności/nieobecności na serwerze, co jest uważam pójściem po najmniejszej linii oporu - dowalić użytkownikowi, aluFARTa nie lubię, dali mi panel z możliwością ostrzeżeń to czemu nie...."- Gdzie to stwierdziłeś? Bo dla mnie totalny śmiech na sali... "1.3 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia użytkownika z jego przestrzegania." Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/#findComment-88988 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aluFART Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Czy jestem zobowiązany informować wszystkich wkoło na jakim nicku gram na serwerze? Mam podany nick tutaj aluFART, ponieważ wszyscy mnie pod nim znają; nick z serwera również; dust2, na innych serwerach wchodzę pod różnymi nickami. Jak nie ja, to dzieci. Moje posty, wniosły tyle samo ile posty użytkowników które są dostępne w tym temacie, a dodatkowo zwróciły uwagę na fakt że osoba składająca podanie nie spełnia wymagań dotyczących podań o admina. Cytując: Cytuj Jeżeli NIE spełniasz wymagań NIE składaj podania! Czy mój post nic nie wniósł? Niech ocenią osoby trzecie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/#findComment-88992 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Akurat tutaj to ja podejmę interwencję, skoro się łaskawie na forum zalogowałem... Z jednej strony @aluFART gra na kilku różnych nickach (wiem po moim dd2) stąd zlokalizowanie go jest trudne i rozumiem, że zarówno @Aleksandra jak i @don Erwin macie prawo do ostrzeżenia go, nie wiedząc kto, co i jak... Z drugiej strony jednak pokazał rzecz ważną dla opinii - szarpane strasznie GT i poddał to w wątpliwość.. Więc, warna punktowanego cofam, daję w to miejsce ostrzeżenie słowne dla @aluFART - następnym razem uściślij pod jakim nickiem teraz grasz, żeby Cię odpowiednie osoby mogły zlokalizować, inaczej poleci warn i już odwoływania się NIE BĘDZIE. Dodatkowo odkrywam 1 posta w tym podaniu, żeby gracze też to widzieli. Natomiast skarga na @don Erwin odrzucona. Chłop wykonał swoją robotę i tyle. Puchaty , futuba , aluFART i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/#findComment-88999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/#findComment-89000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futuba Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/#findComment-113896 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi