Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, otrzymałem dziś ostrzeżenie za jak jest napisane Offtopic/Posty niewnoszące nic do dyskusji (a wniosły, bo jak widać, trzeba opiekunowi zwrócić uwagę na przestrzeganie regulaminu bo sam go czytać ze zrozumieniem nie potrafi : D)

Uważam - niesłusznie.

Mój post nie był treści "tak, nie" "bądź lubię jebać małe dzieci" - był za to merytoryczny i uważam że takie powinno się cenić. Uważam że szczególnie moderator powinien być w tym temacie uwrażliwiony.

Proszę by wypowiedział się ktoś kto stoi ponad moderatorami :)

Mój post usunięty/ukryty nikt nie zweryfikował mojej obecności/nieobecności na serwerze, co jest uważam pójściem po najmniejszej linii oporu - dowalić użytkownikowi, aluFARTa nie lubię, dali mi panel z możliwością ostrzeżeń to czemu nie....

"W życiu trzeba być człowiekiem nie ku***ą" - Józef Stalin

Przechwytywanie.PNG

16 minut temu, aluFART napisał:

Dzień dobry, otrzymałem dziś ostrzeżenie za jak jest napisane Offtopic/Posty niewnoszące nic do dyskusji (a wniosły, bo jak widać, trzeba opiekunowi zwrócić uwagę na przestrzeganie regulaminu bo sam go czytać ze zrozumieniem nie potrafi : D)

Uważam - niesłusznie.

Mój post nie był treści "tak, nie" "bądź lubię jebać małe dzieci" - był za to merytoryczny i uważam że takie powinno się cenić. Uważam że szczególnie moderator powinien być w tym temacie uwrażliwiony.

Proszę by wypowiedział się ktoś kto stoi ponad moderatorami :)

Mój post usunięty/ukryty nikt nie zweryfikował mojej obecności/nieobecności na serwerze, co jest uważam pójściem po najmniejszej linii oporu - dowalić użytkownikowi, aluFARTa nie lubię, dali mi panel z możliwością ostrzeżeń to czemu nie....

Przechwytywanie.PNG

NIE JEST TO ŻADNA SKARGA, PROSZĘ O ZMIANĘ NAZWY TEMATU NA POPRZEDNIĄ, ALBO PANIE MODERATORA o ZMIANĘ NICKU NA DYKTATOR :D

https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Przez Ciebie przerwałem trening na worku :D 

No dobrze więc pora na moją opinię, ale nie wytłumaczenie, a dlaczego? Bo winny się tłumaczy- a w tym wypadku jedynie jesteś winny ty @aluFART

Zacznijmy od pierwszej sprawy, a mianowicie czy jest użytkownik o nazwie aluFART w GT tego serwera?

Spoiler

6tSvi8d.png - hmm

Cx5ZJmB.png

Niestety- nie ma i tu złamałeś regulamin- 

2.17 Zakaz wypowiadania się w podaniach o admina osób, które nie grają na danym serwerze i nie mają nic mądrego do napisania. Traktowane jako bezsensowny spam i będzie karane.

Kolejna sprawa

"Mój post usunięty/ukryty nikt nie zweryfikował mojej obecności/nieobecności na serwerze, co jest uważam pójściem po najmniejszej linii oporu - dowalić użytkownikowi, aluFARTa nie lubię, dali mi panel z możliwością ostrzeżeń to czemu nie...." 

Xq9ii6w.png

Co wniosły te twoje posty do tego podania? Nic... 

"2.4 Nie piszemy posta pod postem."

"Mój post usunięty/ukryty nikt nie zweryfikował mojej obecności/nieobecności na serwerze, co jest uważam pójściem po najmniejszej linii oporu - dowalić użytkownikowi, aluFARTa nie lubię, dali mi panel z możliwością ostrzeżeń to czemu nie...."- Gdzie to stwierdziłeś? Bo dla mnie totalny śmiech na sali...

"1.3 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia użytkownika z jego przestrzegania."

Pozdrawiam. 

https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/#findComment-88988

Czy jestem zobowiązany informować wszystkich wkoło na jakim nicku gram na serwerze? Mam podany nick tutaj aluFART, ponieważ wszyscy mnie pod nim znają; nick z serwera również; dust2, na innych serwerach wchodzę pod różnymi nickami. Jak nie ja, to dzieci.

Moje posty, wniosły tyle samo ile posty użytkowników które są dostępne w tym temacie, a dodatkowo zwróciły uwagę na fakt że osoba składająca podanie nie spełnia wymagań dotyczących podań o admina.

Cytując:

Jeżeli NIE spełniasz wymagań NIE składaj podania!

Czy mój post nic nie wniósł? Niech ocenią osoby trzecie.

https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/#findComment-88992

Akurat tutaj to ja podejmę interwencję, skoro się łaskawie na forum zalogowałem...

Z jednej strony @aluFART gra na kilku różnych nickach (wiem po moim dd2) stąd zlokalizowanie go jest trudne i rozumiem, że zarówno @Aleksandra jak i @don Erwin macie prawo do ostrzeżenia go, nie wiedząc kto, co i jak...

Z drugiej strony jednak pokazał rzecz ważną dla opinii - szarpane strasznie GT i poddał to w wątpliwość..

Więc, warna punktowanego cofam, daję w to miejsce ostrzeżenie słowne dla @aluFART - następnym razem uściślij pod jakim nickiem teraz grasz, żeby Cię odpowiednie osoby mogły zlokalizować, inaczej poleci warn i już odwoływania się NIE BĘDZIE. Dodatkowo odkrywam 1 posta w tym podaniu, żeby gracze też to widzieli.

Natomiast skarga na @don Erwin odrzucona. Chłop wykonał swoją robotę i tyle.

https://1shot2kill.pl/topic/11624-skarga-na-moderatora/#findComment-88999

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...