Titania Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Wywiad z @I <3 Klaaaudia Redaktor : @Titania Na gorącym krześle : @I <3 Klaaaudia Witaj nasz największy spamerze i szaraku sieci! Czy chciałbyś podjąć się, jak to niektórzy uważają- wyzwania i odpowiedzieć na nie łatwe pytania? Witam, z miłą chęcią odpowiem na twoje pytania. Na początku powiedz nam, który mężczyzna jest szczególnie warty uwagi na naszej sieci? Wiem, że jest takich wielu, a ja szukam przystojniaczka, który mógłby wystartować w programie „chłopaki do wzięcia". Oj tu jest duży problem, na naszej sieci jest dużo mężczyzn wartych uwagi. Lecz nie każdy marzy o karierze aktora w programie „chłopaki do wzięcia„ Który wobec Ciebie przyciągnąłby najwięcej kobiet? Może marzyłeś o zostaniu menagerem któregoś z nich? Menagerem mógłbym zostać tylko jednej osoby, a jest nią @Vixo (Darek) kto inny jak nie On swoim tanecznym krokiem nie mógłby się odcedzić od propozycji kobiet. Gdyby rzeczywiście już było tak, jak mówisz, a Darek znany jako łowca szparek byłby na szczycie sławy, czy poleciłbyś mi jako manager usługi u tego pana? Wszystko zależy co to by były za usługi, ale wiadomo, za pieniądze można wszystko kupić. Niestety, ale mojej młodszej siostrze zdechła ulubiona myszka. Jej marzeniem jest, aby pochował ją jakiś przystojny pan w stroju kota. Czy uważasz, że Dariusz jest w stanie użyczyć swoich usług pogrzebowych, aby spełnić jedno małe marzenie? Oczywiście za jakiego kotka miałby się przebrać? http://www.kostiumyprzebrania.pl/wp-content/uploads/store/products/thumbnails/56801368559181.jpg Myślę, że taki strój idealnie nadawałby się podczas uroczystości pogrzebowej. Czy chciałbyś jeszcze kogoś zaprosić jako gość honorowy obok naszej gwiazdy? Zaprosiłbym jeszcze @don Erwin, bo on też lubi pogwiazdorzyć a co dwie gwiazdy to nie jedna. Może uroczystość pogrzebowa zostawmy już w spokoju. Żałoby trzeba się trzymać. Powiedz nam, co kryje się za Twoją skromną twarzyczka? Ile wiosen liczysz na karku oraz jak wołali do Ciebie koledzy za młodych lat? Mam ukończony 17 rok życia.Koledzy jak to koledzy zawsze wołali mnie po imieniu nigdy inaczej. Jako nieprzeciętny wariat musiałeś mieć jakąś ksywę/pseudo lub imię, którym nie raz wolała Cię Twoja rodzicielka na nie jeden posiłek. Jak ono brzmi? Czy jesteś zadowolony ze swojego imienia, czy raczej wolałbyś je zmienić, ponieważ wstydzisz się go? Jak bylem mały Mamusia wolała mnie Piotruś. PIOTR chyba nie brzmi tak źle, jestem zadowolony zawsze można było mnie nazwać Cierpisław (bez obrazy oczywiście) czy jeszcze jakoś inaczej. Piotruś brzmi całkiem przyjemnie. Już nasi forumowicze będą wiedzieli jak zwracać się do mistrza klawiatury i naczelnego spamera. Powiedz nam, jak wyglądało Twoje życie, zanim do nas dołączyłeś? Zanim dołączyłem na 1s2k, miałem krótką przerwę, ale brakowało mi ludzi z Cs Wakacji, wiec odszukałem Erwina, który urzędował właśnie na 1s2k. Po jakimś czasie zarejestrowałem się i okazało się że jest tu większość starej sieci, więc zostałem. Don Erwin z tego, co mi się wydaje to czołowy gwiazdor tuż za Vixem. Jak oceniasz jego działalność jako świeżego moderatora i byłego J@? Oraz co myślisz o całokształcie ludzi pracujących na sieci jak osy w ulu? Z Don Erwinem znamy się jeszcze z Cs-Wakacji złego słowa o nim nie moge powiedzieć, pomimo tego ze nie raz sobie dogryzamy.Ktoś musi pracować, naturalna kolej rzeczy aby taki ja czy Ty lub ktos inny miał wszystko podane jak na tacy. Oto nasze kochane pszczółki, bez których nie byłoby naszego ula oraz miłej atmosfery, jaką stwarzamy. Jak wygląda wiec Twoje życie i relacje między bliskimi? Masz rodzeństwo? Jak spędzacie wspólnie czas? Mam rodzeństwo 2 braciszków starszych i młodszą siostrę. Szczerze mówiąc rzadko kiedy bywam w domu, ale wydaje mi sie, że relacje mamy dobre, mimo że rzadko się widzimy. A co jest spowodowane Twoimi rzadkimi pobytami w domu Piotrze? Czyżby Twoje serce skradła jakaś tajemnicza dama, której oddajesz cały swój czas? Nieeee, rano idę do szkoły później przyjeżdża po mnie mój współpracownik, zabiera mnie do pracy i przywozi mi obiad, wracam późno do domu jak wszyscy śpią. Są też dni, w których nie chodzę ani do pracy ani do szkoły, lecz w tych dniach też mnie nie ma w domu można mnie spotkać w pobliskim parku z kolegami(%%). Czyli można wywnioskować, że czasu na naukę za wiele nie poświęcasz? Jestem słuchowcem, wiec wystarczy ze posiedzę na lekcji i posłucham, później potrafię powtórzyć to samo na sprawdzianie. Śmiało można powiedzieć, że to jedna z Twoich zalet. Jakimi jeszcze mógłbyś zaimponować nie jednej lub uważasz za swoje mocniejsze strony? Moja największa zaletą, ale też wadą jest szczerość do bólu. Kolejna zaleta zabrzmi trochę śmiesznie, ponieważ jest nią pracowitość, ja uwielbiam swoją pracę, w której stale uczę się nowych rzeczy. Szczerość zwana jest przez wielu też chamstwem. Wykorzystując ją, powiedz nam czy jest na naszej sieci kobieta, która mocno Ci zaimponowała i chciałbyś z nią być, gdybyś miał do tego odpowiednie warunki, typu bliskie miejsce zamieszkania względem Twojej osoby? Raczej nie, ja jestem osobą otwartą, lubię sobie porozmawiać, pożartować. Zbytnio do ludzi z sieci się niej przywiązuje dlatego, ze jednego dnia się witają a za tydzień żegnają. Zresztą tyle tych piękności na sieci, ze nie wiem, za którą miałbym się brać. Czyli taka dusza towarzystwa z Ciebie. Myślałeś kiedyś, aby wykorzystać swoje cechy charakteru do konkretnego zawodu lub połączyć z innym ciekawym biznesem? Jeszcze o tym nie myślałem, chociaż jak ukończę szkołę to, czemu by nie otworzyć własny biznes. Własny biznes to dobry patent na życie. Powiedz nam, na co byś przeznaczył wygrany milion dolarów, gdyby szczęście rzeczywiście Ci tak dopisało? Czy Twoje życie zmieniłoby się o 180 stopni, czy nadal byłbyś ta sama osoba, tylko z grubszym portfelem? Oczywiście, że byłbym tą samą osobą, ale czy z grubszy portfelem to nie wiem. Zapewne milion złotych zainwestowałbym w jakiś interes. A jakie masz marzenia? Otworzyć firmę ogólnobudowlaną. Wnioskując po tym, interesujesz się prawdopodobnie budownictwem? Jakie jeszcze są Twoje zainteresowania? Oprócz konsumpcji alkoholi i budownictwa interesuje się również wędkarstwem. Wędkarstwo niesie za sobą opanowanie i cierpliwość, czy możesz powiedzieć, że masz w sobie te cechy? Jak reagujesz na stres? Tak posiadam te cechy, lecz wiadomo, że każdego cierpliwość kiedyś się kończy. Jak przez 3-5 h nic nie mogę złapać to niestety, ale moja cierpliwości się kończy i wtedy wracam do domu. Jak się stresuje to dużo jem. Skoro o jedzeniu już mowa, zdradź nam tajemnicę, jakie jest Twoje ulubione oraz znienawidzone danie? Ulubione to raczej kebaby i hamburgery, a znienawidzone zupa z brokułami/brukselkami i wszystkie dania serwowane w szpitalu Mówisz, że szpital nie jest dla Ciebie obcy. Opowiedz nam o swoich powiązaniach z nim. Co się stało, że tam wylądowałeś? Jakie jest Twoje zdanie na temat szpitali oraz czy szanujesz mimo to służbę zdrowia? W tamtym roku byłem ze trzy razy w szpitalu, a trafiłem tam z problemami żołądkowymi. Szpital jak szpital wymagałby renowacji, odświeżenia wnętrza. Mimo to na obsługę tego hotelu (szpitala) nie można narzekać. Codziennie z rana przychodziły dwie młode ładne piguły,posprzątały, łóżko pościeliły i śniadanie do łóżka podały. Co do tej placówki nie miałem zastrzeżeń. Czy miałeś może kiedyś w późniejszym czasie fantazje o pięknych pielęgniarkach lub cycatych sprzątaczkach? Nie. Aż ciężko uwierzyć, ale z czasem nie będziesz się mógł odpędzić od takich fantazji . Czy dostałeś kiedyś mandat lub miałeś nieprzyjemności z policją? Jeśli tak opowiedz nam o tym. Nie, jestem wzorowany obywatelem. Z komendantem zbijam pione na rybach, tak więc nie ma mowy o mandatach. Masz może jakieś złe nałogi lub jesteś od czegoś uzależniony? Trochę za dużo nie raz wypije, to wszystko. Czy zdarzyło Ci się po upojeniu alkoholowym nie pamiętać czegoś? Tak, raz obudziłem się 5 km od domu w sadzie. Jak to mówią, każdy alkohol to inna przygoda. Powiedz nam Piotrze skąd pochodzisz i czy podoba Ci się okolica w której mieszkasz? Pochodzę ze Stargardu, okolica jak okolica, najlepiej cudze chwalić niż swoje. I to rozumiem! Jakie jest Twoje największe osiągnięcie z którego jesteś dumny? Wyciągnięcie z Odry suma 120 cm 15 kg. Same wymiary mówią ze wyłowienie takiego bydlaka nie było łatwe, więc na pewno jest to powód do dumy. Jak reagujesz na przemoc? Staram się nie reagować, ale jak przemoc z dużym naciskiem kierowaną jest w moją stronę to potrafię komuś nabyć guza. Czy gdyby była taka konieczność poświęciłbyś dla kogoś swoje życie? Jeśli tak, to dla kogo i dlaczego akurat to ta osoba? Na pewno musiałby być to ktoś z rodziny, dla rodziny zrobiłbym wszystko. Jakie wobec tego cechy najbardziej cenisz u drugiego człowieka? Szczerość, uczciwość,cierpliwa, dowcipna,inteligentna, lojalna i punktualna. Czy taki jest również Twój ideał kobiety? Czy może to wygląd gra większa rolę? Tak 50/50. 50% wyglądu i 50% cech i wyszedłby cud kobiety. Może i Ty znajdziesz kiedyś ideał, a zarazem miłość swojego życia ;) Powiedz nam, jaki preferujesz styl muzyczny oraz ubierania się? Disco polo I RAP, co do stylu ubierania się to głównie dresy. A kto jest Twoim ulubionym wykonawcą? Zenon Martyniuk. Jest i fan Zenka! Czy grasz może na jakimś instrumencie lub chciałbyś umieć grać? Nie, kariera muzyczna to nie dla mnie, nawet nie wyobrażam sobie siebie samego w roli muzyka. A co jest Twoim codziennym źródłem motywacji? Moja motywacją są pieniądze, które codziennie zarabiam. Zbierasz na coś konkretnego czy raczej odkładasz z myślą, że nie musisz wydawać wszystkiego na bieżąco? Wydaje na bieżąco. Czy jest na sieci ktoś, z kim chciałbyś wyskoczyć na browarka z okazji międzynarodowego dnia piwa? Oczywiście, z każdym, kto by chciał. Na których z naszych serwerów najczęściej można Cię spotkać? Ja prawie na każdym serwerze gram, po 20 min na każdym w poszukiwaniu cheaterow i innych sytuacji gdzie łamany jest regulamin. Można wiec łatwo stwierdzić, że taki mały stróż prawa z Ciebie. Czy będziesz starał się kiedyś o jakaś wyższą posadę? Możliwe, ze tak, jeżeli wymagania nie zostaną podniesione. Mogę w tym miejscu życzyć tylko powodzenia i wytrwałości! Co lub kto najbardziej poprawia Ci humor w chwilach załamania? Najbardziej poprawiają mi humor internetowi debile. Niestety zdarzają się i tacy u nas. Opowiedz nam na koniec o swojej największej wpadce życiowej lub na naszej sieci? Nie pamiętam żadnej wpadki życiowej. Czy chciałbyś dodatkowo jeszcze dorzucić coś od siebie lub kogoś pozdrowić? Tak chciałbym pozdrowić całą administrację i wszystkich użytkowników. Ophis , Wredzioszek , BeMaX and 6 others 3 6 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/11600-24-wywiad-sheriff/ Share on other sites More sharing options...
Person Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Fajny wywiadzik, a pytania i komantarze na coraz wyższym poziomie Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/11600-24-wywiad-sheriff/#findComment-88838 Share on other sites More sharing options...
Ciudziut Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Przyjemny wywiad Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/11600-24-wywiad-sheriff/#findComment-88880 Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 @I <3 Klaaaudia Zapomniałeś o mnie obrażam się Wywiad ogólnie spoko Shelhabiron 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/11600-24-wywiad-sheriff/#findComment-88891 Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Będę mógł nosić cement w twojej firmie za 20zł/h? Super wywiad! Shelhabiron 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/11600-24-wywiad-sheriff/#findComment-88935 Share on other sites More sharing options...
aluFART Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Początek nie napawa optymizmem.... sam w sobie też pozostawia wiele do życzenia. Brakuje mi poziomu gazetki oraz wywiadów z czasów to Ewcia się tym zajmowała Życzę wytrwałości w dalszym doskonaleniu się Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/11600-24-wywiad-sheriff/#findComment-88944 Share on other sites More sharing options...
Eff. Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 (edited) Nie taki zły wywiad. :> Nie doczytałam do końca, bo średnio zdołałaś mnie zainteresować, ale ogólnie poziom jest. Można dowiedzieć się ciekawych rzeczy o bohaterze. @up, Alu, bez przesady, bez przesady. To nie ta sieć, więc cichosza. :> Edited August 10, 2017 by Ewwcia. Shelhabiron 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/11600-24-wywiad-sheriff/#findComment-89108 Share on other sites More sharing options...
BeMaX Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Wywiadzik fajny i ciekawy takie mocne 8/10, plusik oczywiście Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/11600-24-wywiad-sheriff/#findComment-90550 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts