Skocz do zawartości

[Odrzucona] Skarga - Extinct, Warning

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kacperek.
Nick na którego składamy skargę: @ Extinct.

Powód:  niestosowne decyzję degrada.

Piszę tą skargę na tą panią ponieważ chyba kolorek uderza do głowy.

Może też podejmowałem decyzję pochopne ale skuteczne , co ma związana grupa adminów steam jak to nawet nie jest połączone z grą i forum.

@ Bufen  założył grupę steam tylko dla adminów bo opiekunowie serwera dd2#1 mieli na forum. 

Chciałbym również się rozpisać się gdy potrzebowaliśmy naszą kochana opiekunkę w ważnej sprawie to robila jak robiła.  Nie Pamiętam o co prosiłem ale o coś prosiłem to dodała m4a1 że chce spędzić czas świąteczny z rodziną pochwili wchodzi na serwer go moda i zaczyna grać no kur** xD.

Wracając do tematu , admin o nicku @ warning  jest głównym poszkodowanym na serwerze , to też proszę wziąć jego zachowanie i prowokowanie mej osoby , gadam sobie z kolegą na ważne sprawy a warning wchodzi w zdanie , i też kolega nie jest święty.

@ Extinct.  mówisz że grasz co dzienie na serwerze dd2#1 ,  wgl tam cię nie widać , wchodzisz na serwer jedynie by podesłać technikowi czy ss działa czy coś :D , tak naprawdę widać cię tylko na go modzie , mówisz że się naśmiewam z ludźmi na serwerze, otóż królewno jesteś w błędzie nie naśmiewam się z  graczy na serwerze , nie było nigdy takiego czegoś  a jak tak proszę o dowody , u mnie z miasta grają koledzy na dd2#1 ponieważ podesłałem im ip , więc proszę nie gadać że się naśmiewam z ludzi.

Piszesz Królewno że nic na serwerze nie robię tak ?  to zobacz ile pracy czasu i poświęcenia daliśmy z @ Bufen  i resztą adminów dd2#1 , bo za szybko podejmujesz tutaj decyzję.

@ Extinct.  nie wiem ale chyba za dobrze żyjesz z tym warning , brak mi słów co tutaj się dzieje , wogólę cię nie widać na serwerze a podejmujesz jakieś lewe decyzję.

Bo nie wiem czy ten @ warning  tutaj jakiś świętość w waszych oczach czy co , bo jak narazie to ja wychodzę na tego gorszego , tyle w temacie ... 

Proszę o wypowiedź @ Bufen  @ Nie Jestem Normalny   @ tNR  @ RubiFire  @ ven1 oraz adminów dd2#1 

Edytowane przez Kacpererek
https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/

51 minut temu, Extinct. napisał:

W tym momencie zachowujesz się jak dziecko. Nie prosiłeś mnie o pomoc tylko wypisujesz po nocach i zawracasz mi głowę w święta, gdzie UWAGA NIE GRAM tylko z własnej, nieprzymuszonej woli dodawałam usługi, które gracze odbierali w ramach świąt, więc skończ biadolić albo doinformuj się trochę, bo w tym momencie jesteś śmieszny i żenujący. Zresztą nie jesteś kimś komu mam się tłumaczyć.

Zawsze staram się pomóc, ale zarówno Ty jak i @ Bufen  grubo przesadzacie i nie tylko ja to zauważyłam, bo @ Destiny௪  także. My za Was nie będziemy wbijać na serwer i banować graczy. To w Waszej wiedzy leży, aby wiedzieć na ile nadać bana. Wszystko macie w taryfikatorze, a wypisywanie po 00:00 jest nieco chore.

Nie , nie wypisuje ci po nocach , ponieważ zgłosiłem tobie na pw jako opiekunce by zbanowala gracza co był na AB i poprostu.

Admin @ warning  dostał pierwsze i ostatnie ostrzeżenie, a Ty wiecznie kopiesz pod nimi dołki. Nie jesteś potężnym włodarzem ani właścicielem tego serwera, aby decydować kto, co ma robić. Razem tworzycie ekipe, więc powinniście dojść do porozumienia. Ileż można słuchać? Współpraca z Tobą to jedno wielkie utrudnienie, więc się pożegnaliśmy. Wszystko Tobie zostało wyjaśnione, a Ty rozpocząłeś wojnę i zacząłeś namawiać innych adminów do degradacji oraz mydlić oczy. Co Ty w ogóle za rządy i strajki wprowadzasz?

Irytujesz mnie człowieku jak nikt inny, szczerze Ci powiem, że w du**e byłeś i wiadomo co widziałeś. Zajmij się swoim nosem, bo nawet nie wiesz ile rzeczy robię jednocześnie. Widać, jak znasz się na sprawach serwerowych. Szkoda słów na Ciebie.

Ale kobieto co ma grupa związana steamowa z forum , no halo :D z grupy innej jeśli opiekuna i właściciela nie ma na grupie steamowej jest zakaz wyjmowania jej na świat  ,   i co niby ja też bez winy jestem ?  kolega też prowokował i też ci tego nie pokazał... 

Nie życzę sobie takich tekstów w moją stronę, bo ani nie jesteśmy znajomymi, ani nie jestem królewną.

Twoja postawa do mnie i świeżo przyjętych adminów pozostawia wiele do życzenia. 

Brak mi słów na Ciebie, bo z @ warning  poza przyjęciem go na admina nie zamieniłam żadnego zdania. Nie wiem, może CS to całe Twoje życie, ale zalecam udać się z tym do specjalisty i wyjść się przewietrzyć.

Brak mi słów to na ciebie i tego @ warning  bo podejmujesz decyzję z du*y wzięte a nie zobaczysz rozgrywki mojej i pracy , nie moim życiem nie jest gra w cs , tylko spędzam tam wolne chwilę z znajomymi  by pogadać zarówno pożartować sobie.  Może forum to twoje całe życie i podlizywanie się kolorkom , od tego momentu gdy byłaś moderatorką byłaś inna  i dało się z tobą pogadać. A z tym że mam się udać do specjalisty , to zważaj na słowa bo nie siedze na forum 24/7 i piszę jakiś wypocin

Edytowane przez Kacpererek
https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159731

Ja wspominałem opiekunom, ze święty nie jestem, jak wiadomo - każdy popełnia błędy, ale twoje zachowanie to totalna porażka. 

Prowokowanie ciebie? Nie ośmieszaj się chłopie masz rzekomo 18 lat a zachowujesz się gorzej niż niejeden 14-latek (bez urazy oczywiście). To właśnie ty prowokujesz, bufen zresztą podobnie.

Powiedzcie mi jedno, czemu z żadnym innym adminem nie miałem żadnych konfliktów tylko z wami? 

18 minut temu, Kacpererek napisał:

u mnie z miasta grają koledzy na dd2#1 ponieważ podesłałem im ip , więc proszę nie gadać że się naśmiewam z ludzi.

Czekaj czekaj, co to ma do czego? XDD

19 minut temu, Kacpererek napisał:

Piszesz Królewno że nic na serwerze nie robię tak ?  to zobacz ile pracy czasu i poświęcenia daliśmy z @ Bufen  i resztą adminów dd2#1 , bo za szybko podejmujesz tutaj decyzję.

Nie no chłopie pierd**ne zaraz, znowu będziesz mówił ile ty nie narobiłeś na tym serwerze wraz z bufenem? 

https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159732

13 minut temu, Extinct. napisał:

Irytujesz mnie człowieku jak nikt inny, szczerze Ci powiem, że w du**e byłeś i wiadomo co widziałeś. Zajmij się swoim nosem, bo nawet nie wiesz ile rzeczy robię jednocześnie. Widać, jak znasz się na sprawach serwerowych. Szkoda słów na Ciebie.

5 minut temu, warning napisał:

Nie no chłopie pierd**ne zaraz, znowu będziesz mówił ile ty nie narobiłeś na tym serwerze wraz z bufenem? 

Pierwsza rzecz jaka przychodzi na myśl to brak szacunku i wychowania nie ladnie tak uzywac brzydkich słów i wulgaryzmów.

wysylajac ssy z grupy steam do ktorej rowniez naleze to nie ma nic wspolnego z gra a miedzy adminami dogadujemy sie miedzy soba.

grupa jest po to zebysmy mogli porozmawiac posmiac sie a takze wymienic sie doswiadczeniami a czy to ma wplyw jak ktos wykonuje swoje obowiazki to tylko indywidualna sprawa ale z jakiej racji degradowac admina za cos gdzie nie jest to w zaden sposob opublikowane i nie jest pewne ze wlasnie powinien zostac zwolniony z funkcji admina jesli chcecie prosze o degrada za moje slowa wiecie czemu? za nic bo nic zlego nie zrobilem.

https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159735

Odkąd dostałem 2 szanse od @ Destiny௪  wiem co i jak na grupie dogadujemy się i nikt nic do nikogo nie ma 

tylko ty coś na grupie wyprawiasz i ss dajesz do @ Extinct.  a co ma wspólnego nasza grupa do obowiązków 

serwera niech się wypowiedzą : @ tNR  @ RubiFire  @ ven1  i również @ Nie Jestem Normalny  nikt z nas 

spin nie ma też nowy jest @ Nie Jestem Normalny  i od razu dogadaliśmy się z każdym z grupy adminów dd2 na 

steam nie wiem po co to wszystko jest nikt się na grupie nie kłóci tylko ty się wypowiadasz i robisz prowokacje 

a czy my inni admini nic takiego na grupie nie robią i jest wszystko ok od kąt dołączyłeś do naszej grupy lecą degrady 

wysyłasz ss i to wszystko robisz takie jest moje zdanie bo jak byliśmy w składzie to nic nie było pojawiłeś się ty na grupie 

to się robi syf więc my nie robimy młynu na grupie ani w grze itp ale ok rozumiem Cię możesz dalej wycinki robić i podsyłać 

i już nie piszę ile ja robię na serwerze czy tylko ja robię w tedy fakt pisałem tak ale teraz nie ma miejsca tego sytuacja 

popełniłem błąd i zrozumiałem że działamy WSZYSCY RAZEM nikt z osobna myślę że starczy mojej wypowiedzi na ten temat 

wszystko podesłane jest opiekuna serwera i myślę że też coś z tym zrobią dziękuje tyle na ten temat 

Edytowane przez Bufen
https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159737

Zacznijmy od tego, że gdyby nie wasze prowokacje, to bym nie pisnął słowem w waszą stronę. Nie podobało mi się to, jak zostałem przez was przywitany i traktowany. 

Powiedz mi, co mają degradacje do mojej osoby? - chyba gdybyście byli w porządku i nie mieli sobie nic do zarzucenia to nikt by nie wyleciał :D.

W tym momencie piszesz posta tylko w tym celu żeby kolegę bronić, a mnie starać się ud****ć - bo nic poza tym nie wnosisz ;p. 

Prosiłbym o zamknięcie tematu, bo się robi lekkie zamieszanie - i z góry przepraszam za kolejny post, ale musiałem to skomentować. W końcu to skarga na emke, a nie wolne pogadanki. 

https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159744

Ja już wam kiedyś powiedziałem i dziś powtórzyłem... Zachowujecie się jak dzieci. 

Niby każdy dorosły 

A zachowujecie się jak malolaty... 

Jesteśmy jednym teamem 

Jesteśmy jedna drużyna 

Mamy wspolpracowac a nie świnie se podkładać i kłócić o gó**o... 

Kacperek ty też jesteś bez winy. Nie chcę tu wklejać ssy z grupy ale ty i warning nie potrzebnie kłóciliście się o byle co. 

Jesli sytuacja się nie uspokoi będę zmuszony użyć przeciw wam przemocy a naprawdę tego nie chce robić. 

A tak poważnie. Jeśli się nie ogarnięcie to będę rezygnował bo nie chce pracować w takiej atmosferze... 

https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159748

Chłopaki maja rację, wcześniej nie było problemów. Każdy sobie spokojnie żartuje i pomaga, w grze i na grupie. Ze spokojem czytam wypowiedzi na czacie ale @ warning reagujesz zbyt mocno (tak jakby każdy Ciebie atakował). Wysyłanie SS to dziecinna rzecz, nigdy bym nie pomyślał żeby takie coś zrobić. Wystarczy spokojnie porozmawiać i wszystko wyjaśnić. Na serwerze widzę Cię od niedawna więc nawet nie znasz ludzi i moim zdaniem trochę nie na miejscu ta cała sytuacja. Nie jestem stronniczy, chłopaki też święci nie sa i czasami dużo "gadaja". Nie wiem czy degradacja była słuszna, nie mi oceniać. Warto byłoby, żeby ktokolwiek chociaż zobaczył co dzieje się na serwerze gdyby nie admini. @ Nie Jestem Normalny ma rację, szacunek jest najważniejszy.

https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159751

3 minuty temu, warning napisał:

Zacznijmy od tego, że gdyby nie wasze prowokacje, to bym nie pisnął słowem w waszą stronę. Nie podobało mi się to, jak zostałem przez was przywitany i traktowany. 

Powiedz mi, co mają degradacje do mojej osoby? - chyba gdybyście byli w porządku i nie mieli sobie nic do zarzucenia to nikt by nie wyleciał :D.

W tym momencie piszesz posta tylko w tym celu żeby kolegę bronić, a mnie starać się ud****ć - bo nic poza tym nie wnosisz ;p. 

Prosiłbym o zamknięcie tematu, bo się robi lekkie zamieszanie - i z góry przepraszam za kolejny post, ale musiałem to skomentować. W końcu to skarga na emke, a nie wolne pogadanki. 

nikt nikogo nie prowokuje wez sie gosciu  w garsc bo grasz a nic nie wnosisz do gry jestes adminem lub UBT ze znajomosci czy jak ? wez sie z tego wytlumacz nie rozumiem miec za znajomych wlascicieli i opiekunow wiec nie masz nic do powiedzenia w tej skardze a twoje slowa tu nic nie wnoszą odwoluje sie tu @kacperek nikt cie tu nie zapraszal do rozmowy zebys mial swoje zdanie na ten temat jesli nikt z 1s2k nie wie co tu sie dzieje niech w koncu wezma pod uwage ze admini sa odpowiedzialni za serwer niz opiekun czy wlasciciel ktorzy wiecej sluchaja adminow jesli cos jest nie tak od tego jest dzial problemy serwera a tu chodzi o konkretne dzialania sa problemy z serwerem, piszemy w dziale problemy a admin odpowiada za dzialanie serwera jak i za to zeby nie bylo graczy na wspomagaczach czy tez bugow w pluginach caly dzial 1s2k ma gdzies zeby zajrzec na to co sie dzieje na danym serwerze.

https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159752

Skarga została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/111828-odrzucona-skarga-extinct-warning/#findComment-9159762

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...