Adrian. Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Nick: Adrian. Imię: Adrian Wiek: 24 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia. Nie chcę na ślepo rzucać godzinami, bo wiadomo że nie da się tego odpowiednio dopasować. Opisz siebie: Potrafię dostosować się do każdej pełnionej funkcji, przykładam się do wszystkiego co robię. Dość ciężko jest się ze mną dogadać, ale jak już komuś się uda to jest z górki. Posiadam specyficzne poczucie humoru, które nie zawsze jest rozumiane, przez co pojawiają się zgrzyty ale raczej nie szukam żadnych konfliktów (chociaż gdzieś jakieś się zdarzają). Nie należę do osób, które łączą forum ze zwykłym życiem co wiąże się z tym że rzadko rozmawiam z kimś o rzeczach prywatnych i nie lubię tego robić. Dlaczego akurat Ty?: Mam trochę czasu, który mógłbym poświęcić na pilnowanie porządku na forum. Posiadam również doświadczenie w pełnieniu funkcji moderatora które z pewnością pozwoli mi się szybciej odnaleźć aby móc w pełni zaangażować się w pomoc użytkownikom, oraz w inne obowiązki moderatora. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chcę się skupić jedynie na tym co moderator powinien robić. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Owszem, pełniłem tę funkcję kilkukrotnie. Przed dość długi czas byłem moderatorem na tym forum i wydaję mi się że swoje obowiązki wykonywałem bardzo dobrze o czym może świadczyć awans który otrzymałem na rangę j@. Miałem również okazję szkolić jednego z waszych obecnych moderatorów i też sobie świetnie radzi. Kontakt: Steam/Forum Nigiri , UCZII- , Nethiri i 23 innych 13 11 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108426-odrzucony-moderator-adrian/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Nethiri , ACAB , ChrZ4n1K. i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108426-odrzucony-moderator-adrian/#findComment-9128193 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi