Fluffy D. Tail Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Witajcie, przygotowałem dla was wywiad z dość interesująca osobą na forum. A jest nim były członek UBT 1.6 oraz admin GO:MOD, @ fifi. Bardzo nieprzyjemna sytuacja wydarzyła się dzisiaj na forum, ale nie będę o niej tutaj wspominał. Wywiad był przeprowadzany jeszcze przed utraceniem rang na forum. INFORMACJA DLA CZYTELNIKÓW! WAŻNE! Na samym początku, zanim zaczniecie czytać, chciałbym wam o czymś powiedzieć. Jest to mój trzeci wywiad w życiu, który próbowałem przeprowadzić, ponieważ nie mam nosa do wywiadów - nie potrafię rozkręcić rozmowy w taki sposób, aby była długa jak możecie zobaczyć w wywiadach @ Nethiri oraz @ M4A1. Pierwsze moje spojrzenie na ten wywiad jest taki, że po porównaniu z poprzednim wywiadem, jaki wykonałem na poprzedniej sieci jest progres i wykonałem jakiś krok do przodu. Mam nadzieję, że wam się spodoba, lecz jestem gotów przyjąć każdą falę krytyki. Życzę przyjemnego czytania. Redaktor udzielający wywiadu @ FluffyTail Osoba, z którą został przeprowadzony wywiad @ fifi Good morning, najlepszy graczu na GOMODZIE. Dziękuję, że chce Tobie się przeprowadzić ten amatorski wywiad. Chciałbym od razu uprzedzić, że jest to mój drugi, czy także trzeci wywiad w życiu jaki przeprowadzam. Zatem, zaczynając od pierwszego pytania. Jak spędziłeś tegoroczne Święta Wielkanocne? Oblałeś kogoś czy może sam zostałeś oblany przez kogoś? Hej, fluffy, z tym najlepszym graczem go:moda bym nie przesadzał. Święta wspominam bardzo dobrze, można powiedzieć, że odciąłem się od cs i skupiłem się na spędzeniu ich z rodziną. U mnie na wsi straż pożarna wyjeżdża swoim wozem i leje wodę na podwórka, niestety byłem wtedy na dworze i można powiedzieć, że zostałem konkretnie oświęcony. Ohoho to niezły prysznic musiałeś mieć w poniedziałek, że się już myć nie musiałeś wieczorem. Przejdźmy może do kolejnego pytania. Przedstaw się, czym się aktualnie zajmujesz, gdzie mieszkasz, jaki kierunek obrałeś w szkole średniej oraz jaką przyszłość planujesz? To, że nazywam się Mikołaj, a nie Filip jak dużo osób na początku myślało nie zaskoczę czytających. Mam 16 lat, ale przez mój dość gruby głos brzmię na starszego i ludzie biorą mnie bardziej na poważnie. Chodzę już do 2 klasy liceum, ale po gimnazjum, no bo poszedłem rok wcześniej do szkoły. Niestety w liceum rozszerzam fizykę, matematykę i angielski, na początku drugiego roku zacząłem mieć lekkie problemy z fizyką i chciałem ją zmienić na geografię, ale niestety nie mogłem. Mieszkam na wsi w gminie Trojanów, powiecie Garwolińskim i pomagam rodzicom na gospodarstwie rolnym, więc fizycznej pracy też się nie boje. Po zdaniu matury jednak chciałbym wyjechać ze wsi do większego miasta, pewnie będzie to Wwa, ale nic nie jest jeszcze wiadome. Co do studiów nie mam konkretnego profilu, na który chciałbym iść, może fizjoterapia tego jeszcze nie wiem. Prawda z tym głosem, kiedy, pierwszy raz miałem okazję Cię zobaczyć na serwerze głosowym Discord u @ Blenderman, gdzie siedziałeś razem z @ el_jefeto wyglądałeś jakbyś miał 20 lat. Teraz już się przyzwyczaiłem do twojego głosu, najbardziej zaskakujące jest to, że wybrałeś liceum. Myślisz, że poradzisz sobie z maturą, albo inaczej czy zamierzasz do niej podejść? Oczywiście, że zamierzam, po liceum nie mam innego wyjścia niż napisanie maturki. Czy się jej obawiam? Na razie o niej nie myślę i staram robić w to co do mnie należy, myślę, że najważniejsze w przygotowaniach do tego egzaminu jest podejście do niego na chłodno i bez emocji. Wiem też, że jestem zdolny i łatwo przyswajam wiedzę, matury podstawowe zdam na pewno, a czy napisze dobrze rozszerzenie? Tego sam dowiem się w następnym roku. Takie podejście do nauki szanuję, mogę Tobie życzyć jedynie powodzenia przy jej zdawaniu. Oddalmy teraz temat związany z edukacją i skupmy się na życiu prywatnym. Czym się zajmujesz w w wolnym czasie od nauki, oprócz graniem w gry, ponieważ przejdziemy tego tematu w późniejszym czasie. Słyszałem, że masz gospodarstwo, jakie obowiązki tam pełnisz? Ciężko jest? Ojj na gospodarstwie nigdy nie jest łatwo. Tak naprawdę nie mam stałych obowiązków, rzeczy do zrobienia zmieniają się z dnia na dzień. Jednego dnia mogę spędzić przy pracy godzinę lub dwie, a innego potrafię być od 8 do 20 na nogach, do tego dochodzą różne wypadki lub niefortunne zbiegi okoliczności, których nie jesteśmy w stanie przewiedzieć. W sumie to co jest do robienia to robię od kolczykowania bydła do orki lub zbierania siana. Swój wolny czas staram się na rozwijaniu siebie, czy to w cs czy w aktywności fizycznej. Kocham sport i gdyby nie ten COVID pewnie grałbym dziś w piłkę na boisku z ziomkami, ale niestety nie można. Praca na gospodarstwie nie jest trudna, wiem jakie to uczucie, bo sam mieszkałem 7 lat i teraz jeżdżę w wakacje pomagać w obrządku oraz przy sianie czy też żniwach. Wypadki są naprawdę niefortunne, kiedyś spotkałem dwa takie przypadki: pierwszy to, że Bela przygniotła osobę znajdującą się z tyłu prasy, gdy ta ją wypuszczała, a druga sytuacja, jak kierowca kombajnu nie zauważył osoby, która chciała wejść podczas jazdy i przygniótł ją kołem. Naprawdę, życie na wsi jest takim „tryhardem”, ale bardzo szanuję takie osoby mieszkające tam. A co do sportu masz swoją ulubioną drużynę czy też drużyny piłkarskie, którym kibicujesz. Możesz wymienić dwie z trzy, z Polski czy też z zagranicy? Co do drużyn z Polski oczywiście w Sercu jedyna, niepowstrzymana i najwspanialsza Legia Warszawa, byłem na kilku meczach CWKS ` u i jest to niezapomniane przeżycie siedzieć obok „Żylety” i słyszeć jak kibicują, reszty drużyn nie biorę pod uwagę. No, chyba że jakaś inny polski zespół gra w europejskich pucharach, no to też się kibicuje, bo jednak fajnie jak się te lejtki z Ekstraklasy gdzieś dostaną. Co do klubów z zagranicy zdecydowanie FC Barcelona, której kibicuje od 2012 roku i w której stylu gry za czasów Guardioli się zakochałem. Co do innych klubów z Premier League kibicuję Liverpoolowi, z Serie AC Milanowi, z Ligue 1 PSG, a z Bundesligi Bayernowi. Dobry traf w Legię Warszawa, byłem kiedyś za nimi, lecz od dłuższego czasu jestem za Kolejorzem, znaczy już od dłuższego czasu za nimi byłem, lecz sytuacja w gimnazjum mi na to nie pozwoliła, bo była konkurencyjność pomiędzy osobami będącymi za Legią, a Jagą, więc było można dostać łatwo w zęby. Dlatego za bardzo nie wychylałem, bo bym dostał od obu rodzai kibiców. FC Barcelona też piękny traf z twojej strony, ale po ostatnich latach, forma im trochę spadła, jeszcze planowane odejście Messiego do Premier League, Manchesteru City gdzie trenerem jest Gladiola. Dobrze temat sportu miejmy już za sobą i skupmy się na najważniejszej części. Jak wyglądały twoje pierwsze kroki na 1shot2kill? Co przykuło twoją uwagę. Na sieć przyszedłem razem z Hell'zonem,, na którym miałem już rangę admina. Na 1s2k nie znałem większości osób. Na samej randze admina myślę, że spisywałem się dobrze. Poleciało kilkanaście banów za cheaty, miałem dużo nominacji do Admina miesiąca,, w którym z tego, co pamiętam wygrał @ Szczerbol, którego pozdrawiam, Kc . Wtedy postanowiłem napisać podanie na UBT i pierwsze zostało odrzucone, rangę dostał UDI, który zrezygnował po chwili co było dla mnie śmieszne. Rekrutacja została otwarta ponownie i tym razem się dostałem razem z @ doNPatrizio.. Którego również pozdrawiam i liczę, że ułoży wszystko w głowie i wróci do ekipy. W pierwszym miesiącu na stołku zostałem wybrany Najlepszym członkiem UBT w marcu. Byłem serio miło zaskoczony, szczególnie że mam dopiero 16 lat i jestem świadom, że popełniam błędy, ale z rozpiski na rozpiskę czegoś się uczę. Trafny wybór co do HZ'a i późniejszej fuzji z 1s2k. Widać, że sieć się rozwija na coraz większą i przyciąga wiele osób. Jako admin naprawdę Ciebie szanuję, ponieważ potrafisz pomóc w niektórych rzeczach np. przy rozpisywaniu demek czy też wyłapywaniu cheaterów. Na funkcji UBT CS 1.6 także spisujesz się wzorowo, przez co widać efekty i jesteś postrzegany w Elitach sieci na najlepszego UBT. Zbliżamy się powoli do końca wywiadu, więc następne pytanie jest związane z GOMODEM. Jaką masz opinię na temat współpracy z Właścicielem oraz Opiekunami ( @ Paweł., @ DIESEL oraz @ M4A1) serwera GOMOD? Wpłynęli na Ciebie w jakiś sposób pozytywny czy negatywny? Może zacznijmy od @ Paweł., którego znam już od kliku lat i na ich przestrzeni różnie opinie o nim krążyły. Jednak aktualnie myślę, że chłopak stara się z całych sił rozwijać go:moda. Nawet aktualny wielkanocny event został stworzony podczas jego urlopu. Co do opiekunów zacznę najpierw od @ DIESEL, to jest taki „wuja”. Zawsze wysłucha, pomoże jak masz swoje sprawy na głowie, a nie chcesz brać urlopu weźmie to pod uwagę. Opierdzielić nas też mu się zdarzy jak sam wiesz, ale zawsze ma to swoje powody. No i została nam @ M4A1, co mam powiedzieć Przemuś to jest taki dobry ziomuś, która podobnie jak @ DIESELwysłucha i pomoże, jednak wydaję mi się, że czasem jest trochę za miła i powinna docisnąć wam pasa. Oczywiście Pawełka, Benzynę i Laczka bardzo pozdrawiam i liczę na dalszą owocną współpracę. Linku was. Bardzo pozytywne opinie widzę z twojej strony na tematy właściciela oraz opiekunów serwera, myślę, że się to nie zmieni i będzie trwać do samego końca. „Linku was” najlepsze słowa wypowiedziane przez znaną osobę, jak ktoś miał kontakt z @ Paweł. i wie pod jakim wpływem to pisał to będzie wiedział o co chodzi. Temat z gomodem możemy zamknąć i teraz odwracamy sytuacje na drugą stronę. Jak tobie się współpracuje z innymi członkami UBT? Współpraca przebiega bardzo dobrze. @ starter znam też około 2-3 lat, wiem też, że aktualnie ma ciężko z czasem przez pracę i nie udziela się tyle ile by mógł. Co do @ Thomas znamy się od niedawna, zazwyczaj wygląda to tak że ja sprawdzam ss'y podczas dnia, a on w nocy i idealnie się dopełniamy. Myślę, że chłopaki jednak doświadczeniem jednak mnie przeganiają wiedzą i umiejętnościami w ocenianiu demek i rozpoznawaniu cheaterów, ale niedługo się to zmieni. @ raynieobowiązki opiekuna UBT 1.6 wykonuję w pełnym zakresie i trzyma całą ekipę w ryzach. Tutaj tak samo trzymasz się pozytywnie osób,, z którymi pracujesz w dziale, dlatego to jest bardzo ekscytujące jak czytam twoje odpowiedzi. UBT naprawdę daje z siebie wszystko jak na takie duże grono użytkowników sieci. Powoli zbliżamy się do końca, wróćmy na chwilę do prywatnego życia. Czy oglądasz jakieś filmy lub seriale, a może czytasz jakieś książki? Co do seriali i filmów nie mam ulubionego gatunku, oglądam to co jest na czasie lub wpadnie mi w oko. Książek nie czytam, bo nie uważam tego za coś, co może mi aktualnie pomóc przy rozwijaniu się w tym, co robię. Chociaż przyznam się, że czasem po nocach oglądam takie filmy, na których ludzie z biedniejszych krańców świata lepią baseny lub domy z błota, nie ma nic lepszego, niż oglądanie tego po nocach. Bardziej, niż do filmów ciągnie mnie do muzyki. Od paru miesięcy staram się bardziej wejść w Polską scenę hip-hop. Po nocach, jakoś się najlepiej ogląda filmy przed snem. Co do książek, kto jak co lubi, część osób uwielbia je czytać, a druga już nie, więc nie mam się do Ciebie czego przyczepiać, bo sam nie jestem wielkim fanem książek. Wiesz co mogę Tobie powiedzieć? Takim sposobem doszliśmy do końca wywiadu. Chciałbym Tobie podziękować, że znalazłeś trochę czasu, aby poświęcić na odpowiedzi. Na sam koniec możesz pozdrowić osoby z forum oraz udzielić opinii na temat wywiadu, czy w jakiś sposób się stresowałeś, odpowiadając na pytania? Chciałbym podziękować każdemu, który przeczytał ten wywiad, mogłem trochę zanudzać, ale myślę, że nie wyszło tak źle. No i jeszcze muszę pozdrowić całą ekipę GO:MOD'a ( @ ExeGi MoNuMeNTuM, @ BotPawel, @ Bot_Rusek, @ Sandra, @ Patryczku@ Vel_Lorde, @ c6o., @ M4A1, @ DIESEL oraz @ Paweł.) razem tworzymy na prawdę mocny zespół i myślę, że jeszcze długo zostanie on na szczycie w elicie miesiąca. No i teraz długo wyczekiwane pozdrowienia największej alkoholiczki i dzbana na forum, czyli @ czekoladka. Dziękuję i przepraszam cię @ FluffyTail za to, że musiałeś czytać moje wypociny jako, pierwszy. Czy się stresowałem? No trochę na pewno, ale myślę, że jak na, pierwszy taki wywiad nie poszło mi źle. Jeszcze przemycę tu reklamę naszego Discorda, na którym właśnie trwa konkurs z okazji 1000 członków i do wygrania są grube nagrody i jeśli ktoś chcę pogadać jestem tam dostępny większość dnia od ręki. Pozdrówki od fifego małolata. Kowboj , Irytująca , KroplaBezKItu i 15 innych 13 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katekarim Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) dobra robota! Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Jogurt Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Pozdrawiam czytających. TERROREK , Szczerbol , doNPatrizio. i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 2 minuty temu, FluffyTail napisał: Good morning TO MI SIĘ NIE PODOBA 2 minuty temu, FluffyTail napisał: Oblałeś kogoś czy może sam zostałeś oblany przez kogoś? Tutaj masło maślane. Warto trochę pokombinować nad składnią zdania, zastąpić wyraz, który się powtarza lub rozwinąć nieco pytanie, na przykład: "Udało Ci się kogoś oblać? A może sam poczułeś na swoim ciele kubeł zimnej wody?" etc, moje wywiady też wołają o pomstę do nieba, dlatego nie czepiam się. Masz do tego smykałkę, więc chcę Ci dać parę (nie)cennych rad. Ogólnie było tam drobnych błędów i słów, które się powtarzają, ale będzie tylko lepiej. Super wywiad i dziękuję za pozdrowienia. 10 minut temu, FluffyTail napisał: jednak wydaję mi się, że czasem jest trochę za miła i powinna docisnąć wam pasa. Benzyna jest tym stanowczym ale W prezencie ode mnie 700 minutek teraz macie do wyrobienia, Przemuś nie żartuje. fifi , bot_rusek i Fluffy D. Tail 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118202 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enderman Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dobra robota! Fluffy D. Tail 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118204 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdalenaGS Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Fajny wywiadzik, więc plusik zostawiony Fluffy D. Tail 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118213 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nethiri Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 ”Good morning, najlepszy graczu na GOMODZIE. Dziękuję, że chce Tobie się przeprowadzić ten amatorski wywiad. Chciałbym od razu uprzedzić, że jest to mój drugi, czy także trzeci wywiad w życiu jaki przeprowadzam.” Język powtórzeń, radziłabym delikatnie inaczej konstruować zdania np. Dziękuję, że zgodziłeś się na przeprowadzenie tego wywiadu. Chciałbym od razu uprzedzić, iż jest to moja druga bądź trzecia taka praca. 2 godziny temu, FluffyTail napisał: Ohoho to niezły prysznic musiałeś mieć w poniedziałek, że się już myć nie musiałeś wieczorem. Musiałeś, musiałeś, znowuż to samo. Pamiętaj, że zdanie można zbudować bez używania tych powtórzeń. Polecam zapoznać się z większą ilością synonimów danego wyrazu. 2 godziny temu, FluffyTail napisał: miałem okazję Cię zobaczyć na serwerze głosowym Discord u @ Blenderman, gdzie siedziałeś razem z @ el_jefeto wyglądałeś jakbyś miał 20 lat. Raczej miałeś okazję go USŁYSZEĆ i BRZMIAŁ na 20 latka! 2 godziny temu, FluffyTail napisał: Oczywiście, że zamierzam, po liceum nie mam innego wyjścia niż napisanie maturki Oczywiście, że zamierzam. Po ukończeniu liceum nie widzę innego wyjścia niż napisanie maturki. Według mnie o wiele lepiej czyta się w taki sposób jaki napisałam wyżej. Pilnuj interpunkcji i zdań, ja często weryfikuję kilka razy to samo zdanie. 2 godziny temu, FluffyTail napisał: Dobry traf w Legię Warszawa, byłem kiedyś za nimi, lecz od dłuższego czasu jestem za Kolejorzem, Lepiej brzmi „kiedyś im kibicowałem”. 2 godziny temu, FluffyTail napisał: Rekrutacja została otwarta ponownie i tym razem się dostałem razem z @ doNPatrizio.. Którego również pozdrawiam i licz Zamiast kropki powinien być przecinek i słowo „którego” z małej literki. Więcej nie będę cytować, bo widzę non stop te same błędy. Dowiedziałam się trochę o @ fifi, ale wydaję mi się, że mogłeś wycisnąć z niego więcej informacji. Wywiad za krótki. Przyjmij rady od cioci Werki i trzymam kciuki, aby następny był o wiele lepszy. Duży plus za włożony wkład, bo wiem, że się starałeś. ChrZ4n1K. , Apple Daddy ? , Parasolka i 4 innych 2 3 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118237 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExeGi MoNuMeNTuM Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Kozak wywiad PDW @ fifi Fluffy D. Tail 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118238 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dobra robota macie jabłka ?? Fluffy D. Tail 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118239 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowboj Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Żeby tak mnie pożegnano na datezonie.. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 2 godziny temu, M4A1 napisał: Benzyna jest tym stanowczym ale W prezencie ode mnie 700 minutek teraz macie do wyrobienia, Przemuś nie żartuje. Akurat mnie to ominie M4A1 i Fluffy D. Tail 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118246 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowboj Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @ fifi nie pi****l tylko potwierdź że z the voice się nie wycofujesz Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118247 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @ kicha original spokojnie, jak zejdzie mi opuchlizna z mordy to będę szkolił się dnie i noce mojej piosenki. Kowboj 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118250 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczerbol Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Muszę przyznać, że czytać się tego nie czyta tak źle. Dowiedziałem się paru faktów jakim przykładowo jest to, że masz 16 lat. Zważywszy na to, ile robiłeś poprzednio wywiadów, jestem dumny z ciebie @ FluffyTail. 5 godzin temu, FluffyTail napisał: miałem dużo nominacji do Admina miesiąca,, w którym z tego, co pamiętam wygrał @ Szczerbol, którego pozdrawiam, Kc . @ fifibuźka, pozdrawiam także Fluffy D. Tail 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Wywiad nawet dobry, lecz tych pytań troszkę za mało. Jednak doceniam Twoje starania i jestem przekonany, że kolejny wywiad będzie dużo lepszy. Fluffy D. Tail 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118316 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLK. Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Szanuję za poświęcony czas, dobra robota! Fluffy D. Tail 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107032-86-wywiad-fifi/#findComment-9118600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi