Wiki Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Twój nick na serwerze: Wiki Wiek: Rocznikowo 15 Mutacja głosu: - Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/Wiki %3A)/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Nie Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Jeszcze nigdy nie miałam okazji pełnić funkcji admina, ale chciałabym w końcu spróbować. Gram już długo na tym serwerze i dobrze dogaduje się z graczami. Jestem osobą dość opanowaną, więc nie będzie ze mną problemów. Chce również pomóc dotychczasowym adminom, bo tego nigdy nie jest za dużo. Przebywam na serwerze w dzień jak i w nocy. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam):Steam ID: STEAM_0:0:207322665 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Zapoznałam się i jedynie wieku odpowiedniego nie posiadam. TPS , SteeN and Puchaty 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Na TAK: + Bo to Kiłuś jest + Dobre GT + Steam + Znana na serwerze + Chęć pomocy + Tak jak napisała jest osobą opanowaną Wiki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 (edited) Ogromne TAK dla WIkusi naszej +lubiana przez ludzi z serwera + dużo gra +bardzo mądra dziewuszka, nie wdaje się w jakieś głupie gatki i nie piehdoli bez sensu aby tylko mówić ;D + jak będzie trzeba to i ja i, zapewne, większość adminów pomoże w nauczeniu się wszystkiego, każdy jakoś zaczynał ! Edited July 14, 2017 by Guest Wiki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arenik Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Szatanica na admina, coś nieprawdopodobnego. Zaczynając od góry: Wiek - Jest to rzecz, do której "teoretycznie" można by się przyczepić, ale śmiało mogę stwierdzić, iż jest to "całkiem" dojrzała dziewucha... lecz pyskata. GT - Tutaj z pewnością nie ma nic do zarzucenia. Doświadczenie - Kuleje, ale trafia w dobre ręce. Steam - Chyba nic nie trzeba dodawać. Jest to jeden z najważniejszych wymogów. Staż na serwerze - Dość spory, patrząc na te 455 godzin ~ znana każdemu i lubiana (przynajmniej przez większość). Poza tym, posiada dobry kontakt z graczami (w tym też z Administracją serwera, szczególnie z @panicznyPatryk'iem, który na 100% zaopiekuje się Wiktorią). Wnioskując: Pomimo słabego doświadczenia, trafia pod odpowiednie skrzydła. My (Admini - o ile mogę się wypowiedzieć za wszystkich) służymy pomocą i nie zostawimy @Wiki samej Jestem pewny, że przy odrobinie pomocy da sobie radę! Mój głos: TAK! Puchaty , Mykmyk and Wiki 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 @panicznyPatryk jest już pełnoletnią osobą i zaopiekuje się młodszą partnerką. Puchaty , Wiki , arenik and 1 other 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Błaszczykowski Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Również tak + GT + Steam + Mikro Wiki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Jestem jak najbardziej na tak + GT + Steam + Miła i opanowana osoba, zawsze chętnie służy pomocą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 (edited) Na Tak. Powody wyżej , sensu spamować nie ma . Amx to nie problem Ktoś z nas adminów Ci pomoże w ogarnięciu tego. Edited July 15, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 (edited) Na Tak: +steam +kultura (w końcu uczy się od najlepszych) +gt +każdy Ciebie zna na serwerze +/- wiek A co do amx to zapraszam na PW PS: Ja się tobą zaopiekuję nie ma problemu Edited July 15, 2017 by beki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteeN Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Powody Wyżej Nie ma Co Pisać Ogarnięta Dziewczyna :] Wiek to Nie Problem :] Amx 30min I masz 7/10 :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPS Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Jak najbardziej na tak +GT +Steam +Miła +Pomocna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbikk Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Hmm, troche za mloda ale moze to nie bedzie problemem i nie da sie poniesc emocjom Grunt to zebys za bardzo sie nie sugerowala tym co zglaszaja inni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Twój wiek nie jest przeszkodą, ponieważ znamy się nie od dziś i wiem, że jesteś ogarniętą, dojrzałą dziewczyną. Brak doświadczenia też nie stanowi problemu, sama stawiałam pierwsze kroki jako admin właśnie na tym serwerze. Broń Boże, nie oddam Cię pod opiekę panicznego! Będziesz już trzecią dziewczyną w naszej ekipie, więc razem z Aśką się Tobą zajmiemy. Wieczorkiem pogadamy na TSie i troszkę Cię przeszkolimy. TPS , Puchaty and SteeN 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Mykmyk and SteeN 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts