Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

(---------------------)

x Instruktor: Witaj dzuk3son, związku że jesteś na forum już jakiś tydzień to wypadałoby się jakoś przywitać, a nie kępę w piach i coś pisać jak pato który wali Bronksa i śpi z dwoma kurami, bo mu koko zaginęła, spędzał z nią bardzo dużo czasu w biedronce i raz ją nawet do pralki wrzucił, ale nie mógł jej wyprać, bo zdjęliby mu kanał na YouTubie i ograniczenia by mu nawalili, a widzisz straż miejska tak się zachowała, że mu nawet nie pomogła odnaleźć jego kury, która nazywała się koko, zapytał się straży miejskiej, gdzie jest *CENZURA* koko a tak naprawdę mieli na jego wylane i chcieli mu dać mandat za picie alkoholu w miejscu publicznym, stracił kurę, ale teraz ma aż dwie kury, a ty nawet nie potrafisz się przywitać i muszę ci specjalnie pisać, żebyś się przedstawił ludziom.

(---------------------)

x .tf.dzuk3son: Dobra panie instruktorze przestań już tak woła walić, bo naprawdę mnie denerwujesz, gdyby nie ty to by mi się nie chciało już kompletnie witać, ale już to zrobię, by mieć spokój od ciebie. Zobaczysz jak zdam prawko na kąt b będę miał spokój od ciebie, bo gorzej irytującego człowieka nie znalazłem, jesteś gorszy niż te reklamy na yt, kiedy słuchasz vixy, czy coś. Dobra już się przywitam, to przynajmniej

przestaniesz mnie irytować.

=================

x Jak się nazywasz?:

-----( Nazywam się Damian. )

x Ile masz lat?: 

-----( Posiadam 18 lat )

x Jaki masz nick na serwerach?:

-----( .tf.dzuk3son

x Skąd jesteś?:

-----( Pomorza, święte miasto

x Gdzie można mnie spotkać?:

-----( Spotkać mnie można najwięcej na only mirage #2 jeżeli akurat mam ochotę jakąkolwiek na cs'a bo na razie jestem tak poirytowany przez tego nowego antycheata że już nie gram meczów turniejowych, miałem golda 2 wbite od razu po powrocie i nagle tracę rangę i statystyki z czterech rund bo miałem w teamie cheatera któremu pluje do ryjca xd.

x Skąd przybyłeś i dlaczego akurat tutaj?

-----(  Przybyłem z odległego forum, znajdzie się pewnie jakaś mała zgraja co na pewno mnie kojarzy z nicku z pewnej sieci, przyszedłem tutaj ponieważ szukałem dużej aktywności liczebnej na serwerach cs:go a także 1.6 bo oczywiście klasyka jeszcze nie zostawię.  )

x Linia Spontanowa: Wydaje mi się że przedstawiłem się już za bardzo a jak to mówi przysłowie wszystko dowiesz się w swoim czasie, więc witam wszystkich bardzo serdecznie a no ten ekipa zawsze razem co nie chlopacy? xD @ s1lent, @ KrYsTeK, @ PIPLO KOZAK, @ Kubusiek.

=================

(---------------------)

x Instruktor: Dobra zaklaskam ci jak będziemy mieli jazdę i pamiętaj prawka ci nie dam, musisz zasłużyć i pokazać jak się jeździ a nie cały czas robić błąd i gazujesz jak powalony o hamowaniu już nic nie wspomnę. 

(---------------------)

Edytowane przez .tf.dzuk3son
https://1shot2kill.pl/topic/101872-uszanowanko/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...