Upadly Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Nick: Nie wiem jaki admin dał bana Czas: 16;15 Powód: Dostalem bana za wyrzucenie gracza z klanu gdzie gracz nie wnosił nic do klanu np: nie wpłacał monet ani nie jest aktywnym graczem z tego co wiem nie mozna graczy wywalać po wpłaceniu 300monet czy cos takiego a gracz ten nie wplacal nic monet. Prosze o odbanowanie Dowody (ss/demo): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 58 minutes and 13 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Upadly [AMXBans] Reason : ' wyrzucenie z klanu ' [AMXBans] You can complain about your ban 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 942239277 ' [AMXBans] Your IP : [AMXBans] ======================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Z tego co mnie wiadomo gracz monety wpłacał i stąd ban. Klany są w wersji Beta tak jak krystek napisał więc to, że mogłeś go wyrzucić mogło być spowodowane właśnie błędem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upadly Posted July 11, 2017 Author Report Share Posted July 11, 2017 3 minuty temu, Zimny napisał: Z tego co mnie wiadomo gracz monety wpłacał i stąd ban. Klany są w wersji Beta tak jak krystek napisał więc to, że mogłeś go wyrzucić mogło być spowodowane właśnie błędem. @Zimny ja wiem lepiej czy gracz wpłacał czy nie bo wyswietlało mi kto wpłacał a na serwie jest od samego rana do 1-2 w nocy wiec widział bym gdyby wpłacił prawda? inni gracze wplacaja i graja czesto a taka jedna osoba wejdzie raz na kilka dni nie wplaca nic i jeszcze ma jakies problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 ja shannballa takze widze co dzien a to ze wplacil jak akurat ciebie nie bylo na serwerze tak i co z tego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts