proceder Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Powie mi ktos dlaczego w AMX BANS cs1.6 Nie jestem zbanowany \i wszystko gra ale i tak na serrva cod 401 nie moge wejsc od wczoraj ?? Pisze to tylko You have been banned from this server nie ma kto ma bana ani za co i do kiedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajojajo Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Możliwe, że masz takie samo IP jak IP jakiegoś zbanowanego gracza. Mój kolega dawniej też miał taki problem ale z biegiem czasu to minęło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~r3'M!ks Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Moze poprostu dostales bana za mikro i sie zbugowało Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceder Posted July 9, 2017 Author Report Share Posted July 9, 2017 Nie nie dostalem bana wczoraj gralem to samo od siebie mnie z serva wyrzucilo i pisalo w consoli You Have Been Banned from this server i od tamtej pory nie moge wejsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 (edited) 13 minut temu, SepiX napisał: Możliwe, że masz takie samo IP jak IP jakiegoś zbanowanego gracza. Mój kolega dawniej też miał taki problem ale z biegiem czasu to minęło. 12 minut temu, ~r3'M!ks napisał: Moze poprostu dostales bana za mikro i sie zbugowało Och, nic z tych rzeczy. Nasz kochany Proceder myślał, że jesteśmy na tyle głupi z @Lelouch'em iż nie sprawdzimy bansa, ale go sprawdziliśmy i co? I grałeś na aktywnym, ban miał wygasnąć o 14:07, a ty sobie grałeś o 11 czy 12. Nie mogłem zbanować Cię poprzez menu więc użyłem komendy banneo. Jeżeli coś nie tak, nie zgadzasz się z tym, to pisz tutaj https://1shot2kill.pl/forum/185-inne-powody/ Edited July 9, 2017 by Asthamanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceder Posted July 9, 2017 Author Report Share Posted July 9, 2017 (edited) Jak Aktywnego Bana mialem Przed wczoraj normalnie gralem wczoraj tez i nagle mnie wy*****o to jakim cudem mialem aktywnego ?>??? !! i po za tym tak nie myslalem ziomus jak napisales kurwa. Wiem Asthamatni i lelouch jestescie w zgodzie i specialnie mnie ujebaliscie zeby nie gral na servie !! dobrze to wykabinowaliscie Skurwiale dziwki pi*******e Tak po za tym Aktywnego nie mialem od kad Wredna mi dala bana pierw perma pozniej na 1 dzien od tamtej pory nie powinnienem mniec Aktywnego Bana. Wiec nie wiem jakim cudem tak sie stalo ! Ujebaliscie mnie we 2 bo was nie lubie dlatego ku**y zbolale Edited July 9, 2017 by proceder Rave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 9, 2017 Support Admin Report Share Posted July 9, 2017 http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=24404 To jest Twój ban. Nadany przez samego Zimnego A oto wycineczek z logów L 07/08/2017 - 12:19:29: [mapchooser4.amxx] Proceder chose de_dust2 To oznacza, że byłeś na serwerze zanim ban się skończył. Gra na aktywnym banie = sayonara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 9, 2017 Support Admin Report Share Posted July 9, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts