TPS Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Twój nick na serwerze: TPS Wiek: 18 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/TPS/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Chciałbym pomóc utrzymać porządek na serwerze, admini nie zawsze mają czas żeby ogarniać serwer, a myślę że dodatkowa para rąk by się przydała Posiadasz działający mikrofon: Oczywiście Kontakt (GG / Steam):Steam ID: STEAM_0:0:161472648 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Jak najbardziej Wiki and kuchy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 +pomocny +steam +wiek +kultura +doświadczenie Ode mnie ogromne TAK! TPS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Chłop z ogromnym potencjałem. Przez chwile pił i rozrabiał, ale w porę zrozumiał, że to nie ma żadnej przyszłości TPS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 +steam +wiek +kultura uczył się ode mnie +/- gt Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Steam + Gt + Wiek + Dobrze ogarnia ta gre ^.^ I tak dlugo kazales na siebieb czekac =D TPS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mykmyk Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 (edited) U mnie masz TAK. Nie będę się powtarzał wszystkie powody zostały podane wyżej. Good luck! Edited July 8, 2017 by Mykmyk TPS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arenik Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Trochę zwlekałeś z napisaniem podania. Co do podania, nie wygląda to źle. Wiek Steam Mikro Doświadczenie Mutacja Jedynie GT mógłbyś trochu podrasować i było by za********e. Poza tym, jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Duże tak Powody wyżej , nie będę pisał x raz to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Również na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Nie mam wątpliwości co do tego, że będziesz świetnym adminem. Witamy na pokładzie Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts