Nicotinek Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Hej, cześć, siemaneczko... Tak, to fragment utworu... No własnie... Nie wypada o nim pisać tutaj, ogólnie to jestem tutaj w innym celu, a więc... Hej, cześć, siemaneczko... Przychodzę do was z propozycją konkursu drużynowego, polegać na on na tym, że pierwsze 16druzyn podzielimy na 4 grupy i finał wyłoni najlepszą drużynę która otrzyma nagrody. Fajna sprawa ze względu na to, że są wakacje a więc dużo osób ma czas, aczkolwiek musimy przeprowadzać rozgrywki w porach wieczorowych tj. 18:00-20:00 aby wszyscy wrócili z pracy ? Według mnie team powinien liczyć 5+1 (5 grających z podziałem typu 1 snajper + 1osoba która dołącza do rozgrywki gdy któremuś z uczestników wysiadzie internet, nie będzie mógł zagrać itp.) Myślę, iż jest to fajny pomysł na wakacje. Oczywiście na serwer wchodzą tylko osoby które grają+sędziowie, dla osób postronnych jak i z innych drużyn mogłaby się odbywać transmisja na żywo w serwisie YT czy też Facebook ? Jeśli turniej się odbędzie rezerwuję miejsce dla mojej ekipy ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Konkurs fajny ale nie raz było już takich konkursów . i nie wypaliło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myszka Miki Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Obecnie pracuje nad wiekszym projektem w twoim stylu. Jeżeli nie dojdzie do skutku będzie myślal nad mniejszym wydarzeniem. Tak wiec niedługo możliwe że będzie podobne wydarzenie Obecnie zawieszam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myszka Miki Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myszka Miki Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts