✪umyj dupe 1337 Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Twój nick: umyj dupe 1337 Nick gracza/admina na którego składasz skargę: ScreaM Opis sytuacji: Dostawał ode mnie banie przez smoke'a i zaczął się denerwować, po czym wbił na spect, ale jak nie zobaczył nic, co mogłoby wskazywać na to, że mam cheaty to postanowił dać mi mute za 'szumy mikrofonu'. Tak przy okazji to trochę hipokryzja bo sam w tle miał pralkę :). Jak dla mnie administratora nie powinien mieć ktoś, kto denerwuje się, że gra miernie i nie może zabić przeciwnika, po czym wymyśla mu jakieś niesłuszne kary ;). IP/ID gracza: STEAM_1:1:151712875 Data i czas zdarzenia: 07.07.2017 około godziny 12:40 Dowód (ss/demko): Z tego co się orientuję, to możesz sprawdzić kiedy admin używał tą komendę, a że podałem Ci godzinę to nie powinno być to dla Ciebie problemem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csunnami Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Po 1. To grales Ty i Scream graliscie razem w druzynie po stronie Terrorystow. Po 2.Wszedl na specta bo sprawdzal innego uzytkownika na serwerze nie Ciebie. Po 3. Miales duze szumy w mikrofonie. Admin Ciebie uprzedzal zebys wylaczyl mikro a Ty jeszcze bardziej wlaczales. Po 4. Scream ma dobry mikrofon. Lekkie szumy sa ale te 'szumy' sa bardzo malo slychalne. Po 5. Owszem denerwowal sie na gre ale nie wymysla zadnych kar. Czasami przeciwnik jest lepszy. To wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪umyj dupe 1337 Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 Po 1. Scream był na początku przeciwko mnie, bo ja byłem po terro a on po CT, Po 2. Wszedł sprawdzić mnie, bo poszedł na specta od razu jak dostał banie na boxie na CT, Po 3. Scream miał takie same szumy jak ja (lekkie), Po 4. Nie denerwował się na grę, a na to, że nie potrafi nic ustrzelić, przez co dał mi mute. A to "Czasami przeciwnik jest lepszy. To wszystko :D" powinieneś wytłumaczyć Screamowi, a nie mi, bo ja to rozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csunnami Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Po.1 Owszem był. Po 2. Poszedł sprawdzić innego użytkownika nie Ciebie! Po 3. Miałeś bardzo duże szumy. Po 4.Dał Ci mute za mikrofon który straszne miał szumy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪umyj dupe 1337 Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 Dobra, robi się zbędny spam, więc zróbmy tak.. skoro go tak bronisz to pewnie się z nim znasz więc napisz mu, że fajnie by było jakby sam się wypowiedział, a nie bronił kolegami. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Owszem komenda była użyta okoły 12:39-12:40. Na początku mapy byłes przeciwko Scream'owi dostał banie zszedł na spect. Dziwnie to wyglądało ale spoko Myśle iż za takie duperele nie będziemy tutaj wyciągać nie wiadomo jakiej kary, lecz damy ostrzeżenie. Więc @ 1/3 ostrzeżenie. ✪umyj dupe 1337 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts