HooLiGaN Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Cześć mam jakieś dziwne nowe modele w cs 1.6 na steamie. jak przywrócić te stare modele postaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Pokaż ss'y tych modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLiGaN Posted July 6, 2017 Author Report Share Posted July 6, 2017 6 minut temu, Asthamanti. napisał: Pokaż ss'y tych modeli. I takie inne stroje CT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Tych modeli chyba nie da się zmienić ale nie jestem pewien. Posiadałem takie ale na cs ns, więc obstawiam, że one są standardowymi modelami, ale możesz poszukać w internetach takich typowych podstawowych modeli i wrzucić je do cstrike models player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLiGaN Posted July 6, 2017 Author Report Share Posted July 6, 2017 To czekam na dalszą wypowiedz kogoś innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 w opcjach masz do przestawienia. modele HD bodajże się to tak nazywa. jak to odznaczysz to Ci się przestawi do starych. Jutro dam dokładny screen gdzie tego szukać HooLiGaN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 To są chyba modele standardowe na steamie, ja nigdy nie bawiłem się w żadne zmiany. Pamiętaj żebyś nie wgrywał modeli ESL, które są zabronione Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLiGaN Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 10 godzin temu, Lelouch napisał: Zimnemu chodziło o to. Odznaczasz tą opcję i masz już inne modele. Ukryj zawartość Lecz mi to nic nie zmieniło żadnej różnicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malki Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Ja tam mam normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLiGaN Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 51 minut temu, Malki napisał: Ja tam mam normalne. to po co tu się wypowiadasz??? 14 godzin temu, Zimny napisał: w opcjach masz do przestawienia. modele HD bodajże się to tak nazywa. jak to odznaczysz to Ci się przestawi do starych. Jutro dam dokładny screen gdzie tego szukać Tak miałeś racje, pomogło Dz 11 godzin temu, Lelouch napisał: Zimnemu chodziło o to. Odznaczasz tą opcję i masz już inne modele. Pokaż ukrytą zawartość Dzięki za pokazanie które to i pomogło już normalne stroje mają TT i CT tamte były jakieś poje.... XD 71.^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts