ChujBober Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Witam mam nowe ulepszenie na wasz serwer, mam nadzieję ze się przyda. 1 propozycja Dodać czat klanowy Usunąć niepotrzebne perki jak : Lamer i tp Od resetu żeby z 2 tyg nie można kupić lvl bo nie da się grać jak ktoś kupi na początek 170 lvl albo i większy Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane. Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Chat klanowy bezsensu, nie wiem co chcesz ukrywać, żeby pisać na klanowym chacie ? A to, że lvl/monety można kupić dopiero po x dni od resetu bardzo dobry pomysł i jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Też jest za tymi lvlami i monetami. Gdyby ryzykowny te 20-30k monet nie wydał na głupoty ze sklepu tylko na klan to juz by był niezłym kozakiem na tym 170 lvl-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Chat raczej odpada - bezsensu. Co do exp'a po resecie. Trzeba się przyzwyczaić bo dużo serwerów tak ma i jest dobrze a reklama nie kosztuje 50 gr. Perki co jakiś czas są wymieniane a więc przejrzy się je przy okazji resetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts