Kubanczyq Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Siema. Aby nie było spekulacji, że chciałem ten dział (w sumie nie tylko ja) i nic tu się nie dzieje, to wstawiam książki które są najciekawsze z mojej kolekcji. Stephen'a King'a zacząłem kolekcjonować parę tygodni temu. Przeczytałem "Misery" i bardzo mi się to spodobało, aktualnie czytam "Cmętarz Zwieżąt". Jeżeli ktoś lubi horrory to jego kolekcja jest idealna na wieczorną nude. "Krime Story" chyba nie muszę przedstawiać za bardzo. Autorem jest sam Marcin "Kali" Gutkowski, a sama powieść wciągnie was na wiele godzin czytania. Osobiście czytając tę książkę minęły dobre 4 godziny. Za pare dni wstawie zdjęcie moich wszystkich książek w wolnym czasie. Te, które widzicie gorąco polecam. candy , Zimny , Julka and 3 others 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 To jak się chwalimy to się chwalimy wszystkie dzieła Henryka Sienkiewicza oraz 2 z 4 książek (z serii o Robercie Langdonie) Dan Browna niestety nie mam "Aniołów i Demonów" oraz "Zaginiony Symbol" i parę książek u kolegi. Mam nadzieje, że nie wyjdzie wieczne przechowanie Conte , futuba , Kubanczyq and 2 others 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLiGaN Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Boshe xd. Ostatnią książkę którą przeczytałem to chyba Koziołek Matołek lub Folwark Zwierzęcy bo lektóra szkolna xd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Godzinę temu, HooLiGaN napisał: Boshe xd. Ostatnią książkę którą przeczytałem to chyba Koziołek Matołek lub Folwark Zwierzęcy bo lektóra szkolna xd... Czas przeczytac slownik ortograficzny HooLiGaN and Blotter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLiGaN Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Teraz, Futuba napisał: Czas przeczytac slownik ortograficzny Moje życia moja sprawa. słownik jest za gruby nie bd go czytał. Przykro mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blotter Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Jeżeli kogoś interesuje spojrzenie "faceta na świat kobiet" z dobrym humorem, sarkazmem i pewną bezpośredniością to polecam: Pokolenie Ikea Pokolenia Ikea: Kobiety Brud Piotra C. Zaś, jeżeli kogoś interesują kryminały to polecam te Szwedzkie, wg mnie są najlepsze i nikt nie ma do nich startu (mogę prywatnie podesłać swoją bibliotekę na PW), szczególnie: Sagę Millennium, Jo Nesbo, Henninga Mankella i Camilię Lackerberg. Zaś ogólnie z kryminałów i tematów obijających (sensacja czy thriller): Coben, Grisham, Clancy i Joannę Chmielewską (zainteresowanie z mojej strony szczególnie pada na Polkę, ponieważ ma ogromny talent!). Blladeerek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blladeerek Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 (edited) Ja jakoś wielce nie czytam (wiem nie ma co się chwalić) ale jednak podrzucę wam 1 ciekawą książkę. Mianowicie jest to "Intruz" Stephanie Meyer. Z racji że książka osiągnęła duży sukces został nakręcony film "The Host" z 2013 roku. Klimat... powiedziałbym science fiction oraz romantyczny Ps: Jak wrócę do domu dodam zdjęcie Edited July 10, 2017 by Blladeerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack The Ripper COD Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Seria Harry Potter (zdjęcia chyba niepotrzebne) Saga Wiedźmin Andrzeja Sapkowskiego, Seria książek oparta na serii gier Assassin`s Creed aktualnie 4 tom zacząłem, Wielki Marsz polecam gorąco, Mistrz i Małgorzata, Władca Pierścieni trylogia, Hobbit, Silmarillion, Czarne Stopy, Ten Obcy, Seria o Stalowy Szczurze Harrego Harrisona i wiele wiele innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[...] Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 14 tomów przygodówki "Felix Net i Nika" Rafała Kosika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GzG / Sin* Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 http://www.publio.pl/jutro-przyplynie-krolowa-maciej-wasielewski,p83013.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts