Kamilek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Witam mam propozycje aby dodać cichemu możliwosc rzucania nozami rzecz jasna max 3 i dmg w granicach rozsądku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 (edited) Przecież Cichy jest za silny, cały czas płaczecie na niego, a Ty jeszcze chcesz mu dodać noże do rzucania? Ciekawe za ile byście pisali, że to przesada. Godzina? Dwie? Edited July 4, 2017 by Asthamanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Już mi wystarczy jak mnie wkurza ze skrzydłami archanioła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Na pewno nie przejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts