Kamilek Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 1. Nick:KamilekNoSkill 2. Imię:Kamil 3. Wiek:22 4. Znajomość AMX (1-10): 6/10 ale do nadrobienia 5. Sprawny i działający mikrofon:Sprawny 6. Link do swojego GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.247:27015/top_players/?query=KamilekNoSkill 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Zdażają sie godziny gdy nie ma adminów a na serv chaos .. 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:0:0:214319977 9. Staż w Counter-Strike 1.6:około 9 lat z przerwami 10. Czy posiadałeś już admina?:Posiadałem na kilku DB 11.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Szukałem Diablomoda nie byłem nigdy fanem cod modów ale gdy wszedłem 1 raz zmieniłem zdanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 (edited) Dobsz, zacznijmy od konta. Rejestracja: 1 godzinę temu. Posty: 1. Teraz serwer: Nie widze abyś robił problemy, nigdy Cię nie banowałem i chyba jesteś wyjątkiem u mnie. Co nie zmienia faktu, że banował cię @Lelouch i jednak te bany masz. Do naszego grona adminów potrzebujemy aktywności na serwerze jak i na forum. GT - 196 godzin, to jet duży plus (a to jest prawidłowy link do GT http://www.gametracker.com/player/KamilekNoSkill/91.224.117.247:27015/) Cóż, pośpieszyłeś się z podaniem i to bardzo, nadrób forum i masz moje tak. Edited July 3, 2017 by Asthamanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fecu Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Na tak miły, kulturalny, często na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane. Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Jestem ZA, często na serwerze, ogarnia temat, pomaga graczom jeśli mają jakieś pytania. Jedynym minusem jest to, że czasem pomoszą go emocje i niepotrzebnie coś komentuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Jestem na nie. - Nabijasz posty pod podanie, piszesz gdzie się tylko da. - Forum Wróć za 2 tygodnie z pełnymi wymaganiami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Zaspamowałeś mi cały dział tylko po to, aby mieć wymagane posty. Nie spodobało mi się to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts