dawid michalki Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Nick: Near Wiek: 17 Mutacja: ON Czas spędzony na serwerze http://www.gametracker.com/player/%60Naer%60/94.75.91.194:27015/: Znajomość amxmodmenu: 10/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?:szukałem serwera z awp i tak oto trafiłem do was Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Jestem ogarnięty gram długo w cs były admin na Multi head only awp Posiadasz działający mikrofon?: Tak Kontakt ( Steam Counter Strike 1.6 > CS Servers > 94.75.91.194:27015) email:[email protected]: Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urumci Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Jestem na nie... -kultura... (bylem swiadkiem dzis jak koles cie zabil a ty do niego z morda) - amx 10/10? serio? a sam gadales ze nie znasz komend i sie nauczysz... -za duzo gadasz co rozprasza graczy a admin nie powinien zakłócać gry... Wiec nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiTis (.)(.) Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 jestem na nie może następnym razem popraw kulturę poucz sie amx w 100% na pewno nie znasz jak na forum sie nie umiałeś zalogować xd często przeszkadzasz innym uczestnikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antuś Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 (edited) Też jestem na nie -kultura -amx kłamstwo gt w kratkę - i forum jeszcze Edited July 3, 2017 by RuteK Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts