Qbikk Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Twój nick na serwerze: Qbikk Wiek: 30 Mutacja głosu: Czasem jeszcze piskam ;-) Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/Qbikk/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak, parę razy miałem admina Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Gram dość często, przeważnie jest ktoś z administracji i wtedy nie ma problemu z serwerem, problem jest w weekend w godzinach porannych kiedy nie ma nikogo, ja jestem przeważnie od 5;00 i mogę pokryć tą lukę dbając o przestrzeganie regulaminu. Nie lubię cwaniakowania i chamstwa, które czasem się pojawiają na serwerze. W pracy mam włączone non stop steam więc też nie ma problemu wejść na serwer i zbanować kogo trzeba. Posiadasz działający mikrofon: TAK Kontakt (GG / Steam):Steam ID: Steam_ID: 0:0:24879466 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: TAK (chociaż aktywność na forum kuleje ;-) ) kuchy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arenik Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 (edited) Jestem jak najbardziej na TAK. Większość przemawia na twoją korzyść: Wiek. + Jesteś dojrzałą i opanowaną osobą, która raczej nie bawi się w bezsensowne kłótnie. + Jednym z większych "plusów" jest twoja dostępność w godzinach porannych. + Steam obowiązkowy. + Posiadasz mikrofon, którego nie nadużywasz. + GT. + Jedynym minusem jest forum, ale przy w/w plusach nie jest tragicznie. Mam nadzieję, że nadrobisz to jak najszybciej i będziesz odwiedzał forum codziennie. Edited July 2, 2017 by arenik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Wszystko na + Czekalem na to podanie Takze do zobaczenia w naszym gronie :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 (Koledzy po fachu wymienili wszystkie powody , nie widzę sensu ich powielać) Na tak !! Dłużej się nie dało zwlekać z podaniem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Tak tak tak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPS Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 (edited) Jak najbardziej na tak forum tylko do poprawy, ale myślę że szybko to ogarniesz. Edited July 2, 2017 by TPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts