Sznycel Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 (edited) Odchodzę z Tej serwerowni po roku grania na niej - ( Wcześniej 'Wakacje" to jeszcze więcej ) od Dawna byłem z wami ale muszę powiedzieć że czas szukać nowego serwera Odchodzę z powodu "Atmosfery na Waszym Kochanym JB" Jak to teraz wygląda to naprawdę szkoda gadać , odechciewa się grać i po dłuższym czasie zaczyna się nie nienawidzić Serwer . Oby tak Dalej ... Ci Ludzie mmmm Wspaniali są po prostu , ci Nowi admini mmmm Idealni . Nie będę się rozpisywał . Więc Zegnam wszystkich , Dziękuję za ten Rok grania z wami , niektóre chwilę były naprawdę wspaniałe no ale .. To się skończyło więc nic mnie nie trzyma. Więc Pozdrawiam osoby z którymi mi się naprawdę miło grało oraz tych z którymi nie grałem XD ( Te osoby powinny wiedzieć ) A i jak kiedyś wpadnę specjalnie na innym nicku i jak usłyszę że ktoś zaczyna mnie obgadywać - Pool przede wszystkim to chętnie coś z tym zrobię i nie będzie już tak milutko Edited July 1, 2017 by Sznycel futuba , Shock , TRUCKDRIVER99 and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!nGa Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Zegnaj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Nara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Trzymaj się Sznycelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Zegnaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Sznuclu. Trzeba mieć wyjebane i nabrać odpowiedniego podejścia, a jeżeli się tego nie nauczysz to będzie Ci ciężko w życiu 3Maj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blladeerek Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Pa pa krokodylku :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mte Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Kolejna osoba pisze w pożegnaniu że pochodzi z "serwerowni". Chyba nigdy nie zobaczą różnicy między siecią serwerów a serwerownią Cześć. MAMA and Dziekizawspolnelata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 3maj się ty miły krokodylku ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRUCKDRIVER99 Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Trzymaj się stary, miło było z Tobą grać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izuniaa Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Szkoda bo Cię lubiła ale to twoja decyzja papa :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
P00L Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 XDDDDDDDDD eldoka haski Cie pozdrawia xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAŃKO Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 To nie jest serwerownia tylko sieć serwerów. Z bólem serca żegnam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magda xd Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Nie powinienes zwracać na nich uwagi Ale 3trzymaj sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Po co odchodzić jest tu tyle serwerów do wyboru ze moze po prostu powinieneś go zmienić No ale to już Twoja decyzja. Papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Mowilem od samego poczatku jak Jessi zostal op, caaala administracja po 1 dniu zauwazyla ze serwer schodzi na psy, i wlasnie widzimy tego rezultaty. My kontakt Łukaszku mamy Moze nie odchodz, tylko znowu zacznij grac na ZM no nic, Twoja decyzja. Milych wakacji krowko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Żegnaj Krokodylku :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Trzymaj sie, nie powinieneś przejmować się zdaniem ludzi Ci obcych, miej wyjebane, bo Oni nie mają nic do gadania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyrewolwerowany232425 Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 No siemanko ;/ trzymaj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 z sieci serwerów :> Wbijaj na dd2#2, tu dopiero jest atmosfera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapecik Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Żegnamy Mamy nadzieje, że jeszcze do nas zawitasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Sznycel 3maj się. Ty Krokodylku Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Narazie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarnaa ^^ Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xartE Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 @Sznycel wszystko jest do naprawienia, a o wielu kwestiach nie bójmy się mówić otwarcie, na wszystko jest rada. Jeśli jednak masz zamiar kończyć po takim czasie to nie będę Cię trzymał na siłę, powodzenia i obyś znalazł równie dobry serwer jak ten 1s2k, chociaż myślę, że drugiego takiego nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts