Lol3K Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Twój nick na serwerze: Lol3K Wiek: 18lat Mutacja głosu: Jest Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/Lol3K/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak posiadałem wielokrotnie admina. Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Jestem miłym,sympatycznym oraz kulturalnym człowiekiem. Wszelkie problemy staram się rozwiązać natychmiastowo. Posiadam doświadczenie jako Admin, często gram rano i późnym wieczorem gdzie czasami brakuje Admina na serwerze, mam dużo wolnego czasu który poświęcam na grę w Cs'a. Posiadasz działający mikrofon: Oczywiście Kontakt (GG / Steam):Steam ID: STEAM_0:0:4015623 GG:61684058 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak YouStee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkonex Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Jestem na Tak +Mikro +steam +wiek Lol3K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amx_cfg Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Na Tak. Spełnia wymagania: gt mikro wiek steam Lol3K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arenik Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Jesteś z nami trochę za krótko, GT masz fajne, jeżeli pociągniesz takie GT jeszcze przez tydzień, to będzie dobrze. Co do samego podania, to większość przemawia na twoją korzyść: - Jesteś ogarnięty. - Wiek odpowiedni. - Wydajesz się być opanowany. - Masz steama. - Dużo zgłaszasz na [email protected] - Posiadasz admina na Cod - także doświadczenie masz... ale tu się nasuwa pytanie: Czy nie zaniedbasz swoich obowiązków, adminując na obu serwerach? Pomimo skróconych wymagań (do 300 minut) Zależy nam na tym, aby admin oddawał całego siebie na serwerze. Moją propozycją jest spróbowanie za tydzień (oczywiście, jeżeli GT będzie wyglądało jak dotychczas). Wnioskując, jestem na NIE. Lol3K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Pare razy zdazylo mi sie kickowac Cie za naduzywanie mica i obrazanie, pamietasz kicka micro + 16 ? Napisales mi ,ze dostales kicka za micro + 16,a masz 18 lat. Moim zdaniem na tyle sie nie zachowujesz.. Malo znany jak dla mnie. Takze jestem na NIE. Ogarnij mica ,daj sie poznac i zapraszamy ponownie. Dziekizawspolnelata and Lol3K 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Fajnie, że masz już doświadczenie jako admin, ale jestem na serwerze prawie codziennie a Ciebie widziałam wczoraj pierwszy raz, więc musisz bywać częściej Może (tak jak to zaproponował Aren) okres próbny byłby dobrym rozwiązaniem na sprawdzenie czy się nadajesz adminować ten za******y serwer Lol3K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W szoku Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Jak już była mowa mamy mega zbitą dobrą pakę . W której każdy może na każdego liczyć znamy się długo jak i gramy razem długo . Moim zdaniem powinieneś zadbać o to byś był bardziej zauważalny relacje z adminami , samo zapoznanie się z nami , jak i czas który powinieneś przegrać , nawet częste udzielanie na [email protected] to jakiś plus widzimy że masz szeroką perspektywę . Wymagania reszta spełniasz w 100% , często cie ostatnio zacząłem widywać utrzymaj to przez tydzień może 2 i wtedy spróbuj . Martwię się tylko że nie ogarniesz coda z dd2 , że któryś z serwerów będziesz musiał odstawić na bok ale jeśli uważasz że masz tyle czasu jak i możliwości i dasz rade po 300 minut bywać tu i tu to nie mam nic przeciw . aktualnie jestem na nie , myślę że tydzień lub dwa i wróć złożyć podanie albo okres próbny jak @arenik pisał wyżej Lol3K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPS Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Przemyśl dobrze czy dałbyś radę ogarnąć dwa serwery i daj się poznać lepiej na serwerze, gram codziennie i jakoś rzadko Cię widuję. Napisz podanie za tydzień, jak narazie nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Jeden problem - jesteś zbyt krótko na tym serwerze. Jeśli będziesz mieć chęci to przychodź za 2 tygodnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts