amx_cfg Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Twój nick na serwerze: Tata Adam.!? Wiek:24 Mutacja głosu: tak Czas spędzony na serwerze (link do GT):http://www.gametracker.com/player/Tata Adam.!%3F/193.33.177.54:27176/ gt słabe, ale w tydzień nadrobię Czy miałeś styczność z amxmodmenu: tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: jestem adminem na dd2 i chyba mój opiekun ejst zadowolony z mojej pracy Posiadasz działający mikrofon:tak Kontakt (GG / Steam):Steam ID:STEAM_0:1:76249439 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 grasz trzy dni i podanie składasz? Na Nie. Ciekawe czy ktoś z naszego serwa w ogole Cię kojarzy amx_cfg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W szoku Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 (edited) Współczuje opiekunowi ... 24 lata ,a tak mało rozsądku . Masz Admina wiec znasz regulamin , ale jakoś mi się słabo wydaje . GT postaram się nie komentować , twojego podania również jak i wogole cię nie znam . Na nie kpina czy żart ? Edited June 30, 2017 by W szoku amx_cfg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 (edited) Z takim gt k1cker na 100% jest z Ciebie dumny. Na nie, nie rob se jaj chlopie @Adam_StoudiPL kolejny minus do podania, jak sie nie spelnia wymagan to sie nie pisze podan, tyle mam do powiedzenia. Edited June 30, 2017 by Futuba Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lol3K Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Na nie: -GT - Nie spełniasz wszystkich wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amx_cfg Posted June 30, 2017 Author Report Share Posted June 30, 2017 4 minuty temu, Futuba napisał: Z takim gt k1cker na 100% jest z Ciebie dumny. Na nie, nie rob se jaj chlopie @Futuba miałem zmianę nicku dlatego takiego gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 GT leży, przegrałeś na naszym serwerze raptem 2 godziny. Zdecydowanie za wcześnie, żeby składać podanie. Zadbaj najpierw o wymagania. Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts