Nie wiem Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 (edited) Twój Nick: Adamtoziomal Nick gracza/admina na którego jest skarga: Mykmyk treść:Dostałem bana ( Powód Bana: Rasz za pomoca bh/duck Jednak w tym przypadku nie używałem niczego oprócz spacji. (1 ban był słuszny, ponieważ używałem wtedy bindu na autoducka) dowody(w przypadku skargi): http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=19526 + hltv po mapie dodam. http://441333.hltv2.pukawka.pl/hltv-1706292349-de_dust2-1498772940-1498774500.zip [Edit] Przepraszam, ale dodano nowy punkt do regulaminu o którym nie wiedziałem. Do zamknięcia. Edited June 29, 2017 by AdamtoZiomal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mykmyk Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Jak sam wiesz dodano punkt do regulaminu: 2.5 Zakaz rashowania za pomocą BH/DUCK [ban 5min - 30 min] To już jest 2 ban z moich rąk za to. Jak sam napisałeś w pierwszym używałeś auto duck. Ale w drugim przypadku również śmigałeś na bh i raszowałeś długą od respa w 2 sekundy. Właśnie po to jest ten punkt aby obie strony nie wykorzystywały tego do ułatwienia sobie gry ( bo umówmy się tak grając bardzo łatwo o szybkiego fraga ). Najbardziej boli mnie to, że mimo pierwszego ostrzeżenia w postaci bana nie opamiętałeś się i przy kilku adminach latałeś sobie na lajcie bez opamiętania. Demko nie z tej mapy ale jak sam napisałeś zrozumiałeś błąd. Mam nadzieję, że to ostatni twój ban i jeszcze pogramy razem na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 22 minuty temu, AdamtoZiomal napisał: Przepraszam, ale dodano nowy punkt do regulaminu o którym nie wiedziałem. Nie ma sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts