karma powraca Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Cześć, dzisiaj chciałbym przedstawić moje 2 propozycje! 1. wymiana skrzynek na klucze i na odwrót. Po prostu chodzi o to, żeby można było wymienić skrzynki na klucze i na odwrót, jednak byłaby strata. Ponieważ jedna skrzynka kosztowałaby 2 klucze, a jeden klucz 2 skrzynki. 2. testowy vip, i svip. Można by dodać komende /test i dzięki niej dostaniemy vipa lub svipa na dwie rundy aby go przetestować i ostatecznie kupić. Dziękuje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 1. Odrzucam 2. W pierwszej nagrodzie (po 5h grania) dostaje się VIP'a na 1 dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts