Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Lol3K
Imię:Mateusz
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Dziennie to mniej więcej 4-6h czasami nawet i więcej zależy od dnia.
Opisz siebię: Mam na imię Mateusz mam 18lat mieszkam w województwie Mazowieckim. Uczę się w Skole Zawodowej na kierunku "Mechanik pojazdów samochodowych"
Jestem miłą,kulturalną osobą. Interesuję się motoryzacją jak i informatyką. W wolnym czasie lubię sobie pograć w Cs 1.6 oraz pobawić się w programach graficznych jak np:Gimp lub PS
Dlaczego akurat Ty?: Jak już wyżej pisałem jestem miłą,kulturalną osobą. Właśnie zaczęły się Wakacje więc mam bardzo sporo czasu za przeglądanie forum i jego nadzorowanie.
Wiele osób w wakacje wyjeżdża lecz ja wolę tak jak co roku Wakacje spędzić w domu.  . Wiem że teraz moja aktywność była mniejsza lecz było to spowodowane wypadkiem na praktykach szkolnych.
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?:Będę się starał żeby na forum panował porządek,kultura, miła atmosfera. 
Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):Tak kiedyś byłem moderatorem na Forum prywatnego serwera Metin2. 
Kontakt:Forum,Steam,GG

• Znajomość ortografii +
  • Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej miesiąc temu +
  • Posiadane 200 postów + 
  • Umiejętność czytania ze zrozumieniem +
  • Znajomość regulaminu +
  • Minimum 17 lat +
  • Brak ostrzeżeń na forum +
Edytowane przez Lol3K
https://1shot2kill.pl/topic/9282-moderator-lol3k/

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/9282-moderator-lol3k/#findComment-70429

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...