Skocz do zawartości

[MODERATOR]don Erwin

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Rekomendowane odpowiedzi

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

• Znajomość ortografii- znam bardzo dobrze, jestem redaktorem. 
  • Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej miesiąc temu- jak sie nie myle w lipcu będzie rok. 
  • Posiadane 200 postów- Spełniam, posiadam ich 1200.
  • Umiejętność czytania ze zrozumieniem- Tak.
  • Znajomość regulaminu- Byłem j@, nie miałem problemu z regulaminem 
  • Minimum 17 lat- W sierpniu pyknie 17, rocznikowo spełniam. 
  • Brak ostrzeżeń na forum- Jak się nie myle to ani razu nie miałem warna. 

Nick: don Erwin 
Imię: Erwin
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Obecnie do 1 lipca jestem w Anglii i czasu mam mniej, po powrocie z 6-8 godzin(chociaż całe dni pewnie będę siedzieć).
Opisz siebię: Mam na Imię Erwin, żyje już na tym swiecie prawie 17 lat, moje hobby to sport, e-sport, wędkarstwo oraz motoryzacja. Jestem w pierwszej, a po wakacjach w drugiej klasie technikum na profilu jakim jest teleinformatyk. Mam swój charakter do ktorego da sie przyzwyczaić. Nie prowadzę raczej wojny i potrafie się dogadać z prawie każdą osobą. Co tu dużo opisywać- chyba każdy mnie tu zna i wie jaki jestem. 
Dlaczego akurat Ty?: Jestem tutaj od początku sieci, lubię porządek, znam się praktycznie z każdym, notorycznie sprawdzam forum i prawie każdy jego dział, byłem J@ już lece popełniłem błąd po którym zrezygnowałem z owej posady, ale jak każdy człowiek- ucze się na błędach i drugi raz wiem, że takiej wtopy bym nie zrobił :) 
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Tak naprawdę na forum jest wszystko, ale na 100% chciałbym utrzymywać porządek, wprowadzić miłą amtosfere jaką próbuję robić zawsze na sb siedząc przykładowo do 1 w nocy. Wspomóc w jakiś sposób serwery.
Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak pełniem, był to MODERATOR na tym forum, potem otrzymałem awans na j@- więc pewnie byłem dobrym modem.
Kontakt: GG, steam, prywatna wiadomość, a także FB.
Edytowane przez don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
Literówka
https://1shot2kill.pl/topic/9269-moderatordon-erwin/

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/9269-moderatordon-erwin/#findComment-70430

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...